2777
2789
عنوان

😭😭😭چشای شوهرم😭😭😭😭

617 بازدید | 24 پست

دیروز جوشکاری کرده دیشب قطره ریخت ولی مثه اینکه اثری نداشته الان چشاشو نمیتونست باز کنه ولی رفت پادگان😭😭ای خدا خیلی نگرانشم حتی لقمشم نبرد😭😭😭😭😭😭

فقط 38 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

ایوای

کاش نمیزاشتی بره 

بردیش دکتر؟

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایوای کاش نمیزاشتی بره  بردیش دکتر؟

نه کی میبردم😭سربازیش از جونش مهمتره😢کاش بهش مرخصی بدن بیاد

چن روزه خوب میشه؟😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

خو بره دکتر😐

گوش نکرد همینطوری رفت پادگان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای بابا باید استراحت میکرد سیب زمینی ورقه میکردی تو ایب بعد میزاشتی رو چشمش

😭😭😭اگه مرخصی بگیره بیاد خود سیب زمینی رو ورقه کنم بذارم خنک شه بعد بذارم تو پارچه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه کی میبردم😭سربازیش از جونش مهمتره😢کاش بهش مرخصی بدن بیاد چن روزه خوب میشه؟😭

ان شاءالله زود خوب میشه نترس

😕مرخصی میدن اگه چشاشو ببینن

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
گوش نکرد همینطوری رفت پادگان

باید گوششو میگرفتی دستو پاشم میبستی

مینداختیش تو صندوق عقب ماشین میبردیش دکتر😂

ولی فک نکنم چیزی باشه کلا جوشکاری خیلی آسیب نمیزنه

تا اومد خونه اگه فرقی نکرده بود حتما ببرش یه جایی خیالت راحت شه

باید رنده کنی بذاری رو چشماش

یا پنبه ی اغشته به گلاب

اما اینجوری طول میکشه.بده دکتر زودتر خوب میشه.همسر من که خیلی عذاب کشید سر همین موضوع

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊