2777
2789

من زندگیم خوبه ولی خیلی بابت زندگیم تلاش کردم ومیکنم براخونه دارشدن ماشین خریدن ک حداقل هارو داشته باشم ولی هیچوقت روزگار ب کامم نیس همیشه دنیا یه قدم ازم جلوتره وفقط ضدحال میزنه منم جوونم دیگ بریدم قبلا خوب بود بچه نداشتم الان دوقلوهم دارم ویکیشونم 3سالش واقعا اذیتم میکنه فقط دائم هرچی بخاد باید بدیم وگرنه فقط جیغ میکشه منم بدتر داد میزنم چون دیگ حوصله برام نمونده. فقط شانس دنیام همینه ک خادم حرمم ولی افتخاری حیف ک رسمی نیستم تالاقل شاید گره کورزندگی من با امام رضا باز میشد. دیگ دارم خفه میشم از نامردی دنیا واذیت کردن های بچه ها. تازه خیلی خودمو سرگرم میکنم ک یکم از بجه هادور باشم شاید روانم راحا بشه اروم بگیره ولی نمیشه ک نمیشه. خستم ازدنیا خستم از بچه چیکاکنم شوهرمم طفلی دپرس شده بس ک نالیدم همیشه

سلام عشقها خوبین واسه سلامتی وعاقبت بخیری هممون جمیعا یه صلوات بلند.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... راستی منو بیگناهم اینقد تعلیق نکنین بخدا پول ندارم خط جدید بخرم...ناموسا نکنین اینکارو  

قدر داشته هاتو بدون

من حسودیم شد که هروقت بخایی تو حرم امام رضایی

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ۳ تا بچه داری یا چند تا داری ؟ 

دوتا عزیزم دوقلوهستن

سلام عشقها خوبین واسه سلامتی وعاقبت بخیری هممون جمیعا یه صلوات بلند.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... راستی منو بیگناهم اینقد تعلیق نکنین بخدا پول ندارم خط جدید بخرم...ناموسا نکنین اینکارو  

این سیاست نمیخواد عزیزم.مشاور میخاد.شما با بچه هات کنار نمیای میخای ازشون دورکاری.خوب اکه توانش رو داری یه پرستار بگیر کمکت باشه.بعدم بچه هاتون این رو یاد گرفتن که باید هرکاری رو بتونن انجام بدن وبگیرم.باید عادت رو بندازی از سرشون با بی توجهی به داد زدنشون .آسون نیست ولی چار ه همینه.

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
شمااعصابتون خسته شده،به یه استراحت نیازدارین که باوجودبچهانمیشه،قرص فلوکستین۱۰بعدصبونه بخورین

قرص چی هس عزیزم ضررنداره پیش روانشناس نمیرم چون میترسم دارو بده بجااینکه بهتر بشم بدترشم 

یعنی هیچ کمکی ندارید

مامانم هس ولی اونم حوصله نداره زیاد بچه هام اذیت میکنن

قرص چی هس عزیزم ضررنداره پیش روانشناس نمیرم چون میترسم دارو بده بجااینکه بهتر بشم بدترشم 

دارو خودسر نخورید اینجا یه سری دوستان دارو پیشنهاد میکنن که عوارض داره.

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

اینکه بچه جیغ میزنه و لجبازی میکنه ربطی به بخت و اقبال نداره ... سن بچه ایجاب میکنه ... شما هم باید راه برخورد باهاش رو بلد باشی...شکوه و شکایت مشکلی رو حل نمیکنه

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

سلام 

روانشناسا دارو نمیدن ، اونایی که دارو میدن روانپزشک هستن

درخواست دوستی قبول نمیکنم
سلام  روانشناسا دارو نمیدن ، اونایی که دارو میدن روانپزشک هستن

همون عزیزم 

اینکه بچه جیغ میزنه و لجبازی میکنه ربطی به بخت و اقبال نداره ... سن بچه ایجاب میکنه ... شما هم باید ...

این بجه ب هیچ صراطی مستقیم نیس من دعواش میکنم یکم بهتره باباش ک نازمیکشه دیونه میکنه بچه مارو

2790
2778
2791
2779
2792