mamane_araz مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 635 عنوان اونایی ک فیلم خارجی زیاد میبینن لطفاااا بیاین🌼🙏 88 بازدید | 8 پست سلاام میشه لطفا چن تا فیلم تو سبک افتر ، غرفه بوسه و سه قدم بالاتر از بهشت معرفی کنین فقط آخرش بد نباشه لطفا🙏🙏 ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!! 1400/02/11 | 01:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tina_am عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 43100 فیلم عاشقانه نگا نکن تو فصل بهار میزنه بالا :/ ولی حالا در هرصورت این فیلمو توضیه میکنم: بخت پریشان
mamane_araz مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 635 فیلم عاشقانه نگا نکن تو فصل بهار میزنه بالا :/ ولی حالا در هرصورت این فیلمو توضیه میکنم: بخت پر ... 😐😐😐 کلا دوس دارم فیلم عاشقانه این عاشقانس ژانرش؟ ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!
mamane_araz مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 635 من پیش از تو این هم عالیه آره دیدم فک کنم دیگ فیلم نمونده🤦 ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!