2777
2789
عنوان

چی بهم گذشت

90 بازدید | 4 پست

دارم فکر میکنم اتفاق بدی که چندسال پیش،در این روز برام افتاد . تو این سالها چی به سرم گذشت . چقد عذاب کشیدم . این اتفاق این بود که بی رحمانه دلمو شکستن . یه دختر تنها و غریب حتی من اونروز سرمای بدی خورده بودم ولی رفتم بیرون . کاش تصمیم میگرفتم اونروز نرم و استراحت کنم . حالا خوشحالم که قرنطینس و هیچکی نمیتونه منو از تواتاقم بیاره بیرون . فردا میرم تو اتاق و درو قفل میکنم . میدونی جیه اونروز گریه کردم و بد ناراحت بودم حتی ینفرنیومد بالاسرم بگه نیکی ؟؟!!!!!؟؟ اونوقت من یبار پشت سر یه خانومه حرف زدم اونم واقعی،بود . شبش دستم بی حس شد احساس کردم خون تو بدنم جریان نداره . مادرش مرده بود . اون موقع که حالت بدی داشتم از مادرش عذر خواستم و یهو خوب شدم . گفتم کس وکار مردم همه جوره پشتشن . دخترای دیگه بهشون چپ نیگا کنی صدنفر مرد و برادر و پدر و مادر میریزن سرت . من خیلی تنهام تو این دنیا هیچ حامی ندارم . من مظلومترین دختر جهانم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com