2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟ 😪😪😪😪😪😪😪😪😪

626 بازدید | 56 پست

از ساعت ۱۰ دوسپسرم میخواد بیاد دنبالم تا الان نیومده هر وقت زنگ زدم گفت ۱۰ دقیقه دیگه میام  باباش خونش بوده ،الان زنگ زده میگه نیم ساعت دیگه واقعا میرسم میگم از اول میگفت یازده و نیم میاد ۱ ساعته لباس پوشیدم منتظرم😶😶😶🤦‍♀️😪عصبی ام ازش هم حوصلم سر رفته دلم بیرون میخواد بنظرتون برم یا قهر کنم؟

قهر کن😐

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

برو

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نرو ببخشید ولی چقدر لوسه -_-

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

نصفه شب؟!😑

کجاا😁😂

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!
هرجا فقط بیرون😪

خانوادت چطو اجازه میدن😶

بگو مام یاد بگیریم😂😶

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!
چه اوپن مایند  حالا من روز روزشم بخوام برم باید از صدتا ایست و بازرسی رد شم

🤣🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز