از ساعت ۱۰ دوسپسرم میخواد بیاد دنبالم تا الان نیومده هر وقت زنگ زدم گفت ۱۰ دقیقه دیگه میام باباش خونش بوده ،الان زنگ زده میگه نیم ساعت دیگه واقعا میرسم میگم از اول میگفت یازده و نیم میاد ۱ ساعته لباس پوشیدم منتظرم😶😶😶🤦♀️😪عصبی ام ازش هم حوصلم سر رفته دلم بیرون میخواد بنظرتون برم یا قهر کنم؟
منم این موقها با مامانبزرگم میریم پیاده روی چه شباهتی
آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو تو خداوند آرزوهای محالی عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم یه دختر قوی ....
😂😂😂😂😂😂 من و تو باید بشینیم کنار یاد بگیریم چند سالته ??
اره والا🤣🤣🤣
من جرعت ندارم از مامانم اجازه بگیرم با دوسم برم بیرون چه برسه رل😑🤣
۱۷
شما چی
شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!