2777
2789
عنوان

شوهرم😢🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2654 بازدید | 81 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک میکنم معده یا روده یکی توی اقوام مل ایجوری شد

عه پ اینهمه تبلیغ میکنن که بی ضرره 😬😬😬

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

وقتی دائم بهت میگفته چاق نشی چرا اصلا اهمیت ندادی و گذاشتی وزنت اونقدر بالا بره؟ هر آدمی یه معیارایی داره شوهرت زن چاق دوست نداشته. خودت سختت نبود داری چاق میشی؟ خود شوهرت چطور نفهمید که تو یا به خاطر پرخوری یا ژنتیک یا هر دلیلی لاغر نمی مونی نباید با هم ازدواج میکردین خوب!! حالا تو بخوای به خاطر اون به خودت فشار بیاری و خدایی نکرده بلایی سرت بیاد که لاغر بشی اصلا درست نیست.

عه پ اینهمه تبلیغ میکنن که بی ضرره 😬😬😬

این همون عملس ک نصفی از معده رو نمیدونم چیکار میکنن؟

من اونو میگما

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
این همون عملس ک نصفی از معده رو نمیدونم چیکار میکنن؟ من اونو میگما

بله همونه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم