بچه ها. ما کرونا گرفتیم الان 16 روزه از اولین علامت و خب قرنطینه مون تموم شده و دیگه ناقل نیستیم . خونه مامانم میرم. میخوام بدونم الان نیازه که فرش پرده لحاف کلا وسایل خونه رو بشورم و ضد عفونی کنم اگر کسی بیاد خونمون شرایط چطوریه؟ از سطوح منتقل نمیشه اخه میگن
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
متاسفانه دوره قرنطینه کرونا بعد خوب شدن حساب میشه منی که ۱۴ روز مریصیم طول کشید ۱۴ روز هم باز موندم تو قرنطینه اونم دکتر گفت که میتونی بری پیش خانواده ات وای باید فاصله اجتماعی داشته باشی با ماسک
جنبهی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بیتفاوتیهای ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت میگردیم. آدمهای عجیبی هستیم …
ببخشید از کجا معلوم که ناقل نیستین.حداقلش باید تا بیست ویک روز صبر میکردین.
به ظاهرتون که می رسه هزارتا عمل زیبایی میکنین تا به چشم بیاین.اما تا صحبت از اخلاق که میشه میگید من همینیم که هستم؟؟؟ درسته ظاهر خیلی مهمه اما قبل ظاهرمون کمی هم به زیبایی باطنمون ارزش قایل باشیم.