2777
2789
عنوان

کرونا گرفتیم

226 بازدید | 27 پست

بچه ها. ما کرونا گرفتیم الان ‌16 روزه از اولین علامت و خب قرنطینه مون تموم شده و دیگه ناقل نیستیم . خونه مامانم میرم. میخوام بدونم الان نیازه که فرش پرده لحاف کلا وسایل خونه رو بشورم و ضد عفونی کنم اگر کسی بیاد خونمون شرایط چطوریه؟ از سطوح منتقل نمیشه اخه میگن 

دنیام بچه هام 🥰  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بیشتر قرنطینه بمونین. 

کرونا روی وسایل هم به مرور از بین میره

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

منم حالم خوب شده بود ولی دوباره سه روزه سرفه و سنگینی سینه دارم 😐 یعنی ممکنه دوباره برگرده

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣

متاسفانه دوره قرنطینه کرونا بعد خوب شدن حساب میشه منی که ۱۴ روز مریصیم طول کشید ۱۴ روز هم باز موندم تو قرنطینه اونم دکتر گفت که میتونی بری پیش خانواده ات وای باید فاصله اجتماعی داشته باشی با ماسک

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

ببخشید از کجا معلوم که ناقل نیستین.حداقلش باید تا بیست ویک روز صبر میکردین.

به ظاهرتون که می رسه هزارتا عمل زیبایی میکنین تا به چشم بیاین.اما تا صحبت از اخلاق که میشه میگید من همینیم که هستم؟؟؟  درسته ظاهر خیلی مهمه اما قبل ظاهرمون کمی هم به زیبایی باطنمون ارزش قایل باشیم.
متاسفانه دوره قرنطینه کرونا بعد خوب شدن حساب میشه منی که ۱۴ روز مریصیم طول کشید ۱۴ روز هم باز موندم ...

عزیزم از روز شروع علائم 14 روز هست. میخوایی از 4030 هم بپرس

دنیام بچه هام 🥰  
منم حالم خوب شده بود ولی دوباره سه روزه سرفه و سنگینی سینه دارم 😐 یعنی ممکنه دوباره برگرده

علایم رو دارین حتما دکتر برین ریه هاتون درگیره که سرفه و سنگینی سینه دارین سریع زیتون رو چک کنید نزارین بیشتر بشه آن شاالله که خیره 

علایم رو دارین حتما دکتر برین ریه هاتون درگیره که سرفه و سنگینی سینه دارین سریع زیتون رو چک کنید نزا ...

وای یا خدا😑😑😑

درگیر نشده بود اخه

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
ببخشید از کجا معلوم که ناقل نیستین.حداقلش باید تا بیست ویک روز صبر میکردین.

عزیزم دوره ناقل بودن برای بچه ها 10 روز افرادی که سبک میگیرن 14 روز و افراد بستری که سنگين گرفتن 21 روزه. من از 4030 پرسیدم

دنیام بچه هام 🥰