2777
2789
عنوان

کرونا گرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 27 پست

اسی ناقلی هنوز 

شوهرمم کرونا داشت خوب شد ماهم فکر کردیم ناقل نیست و دیگه قرنطیه نبود من مبتلا شدم دقیقا ۱۸ روز بعد از عِایمش از قرنطینه دراومد 

از متخصص ریه که پرسیدم گفت تا یک ماه بعد از علایم کرونا ناقلی هرچند خوب شده باشید بخاطر همین من خونه مادر پدرم نرفتم اصلا توی اون یک ماه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کار اینه برین دکتر خود درمانی نکنین الان. وقتم تلف نکنید بزارین خیالتون راحت سه.

دکتر رفته بودم همه چی خوب بود 

ولی فردا حتما میرم دوباره که سی تی ریه هم بدم 

ممنونم ازتون

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
دکتر رفته بودم همه چی خوب بود  ولی فردا حتما میرم دوباره که سی تی ریه هم بدم  ممنونم ازت ...

زیاد نمیشه به حرف دکترا اعتماد کرد نگرانی نداره اصلا تا فردا هم مایعات مخصوصا دمنوش رقیق دارچین بخورین آن شاالله که چیزی نیست 

عزیزم از روز شروع علائم 14 روز هست. میخوایی از 4030 هم بپرس

دقیقا منم از همونجا پرسیدم گفتن کی خوب شدی گفت دوروز میشه علاءم ندارم گفت باید ۱۲ روزم صبر کنی و ماسک و اینا بزنی 

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
زیاد نمیشه به حرف دکترا اعتماد کرد نگرانی نداره اصلا تا فردا هم مایعات مخصوصا دمنوش رقیق دارچین بخور ...

آره بخدا 

بازم ممنون بابت توصیتون خانم مهربون❤️😍

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
عزیزم دوره ناقل بودن برای بچه ها 10 روز افرادی که سبک میگیرن 14 روز و افراد بستری که سنگين گرفتن 21 ...

والا خانم منم گرفتمتو بیمارستان بهمون گفتن تا چهل دو روز امکان ناقل بودن هس.بسته به بدن هر کس متفاوته.

به ظاهرتون که می رسه هزارتا عمل زیبایی میکنین تا به چشم بیاین.اما تا صحبت از اخلاق که میشه میگید من همینیم که هستم؟؟؟  درسته ظاهر خیلی مهمه اما قبل ظاهرمون کمی هم به زیبایی باطنمون ارزش قایل باشیم.