2777
2789

نوع پوستت چیه؟

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نارس قیمتش بالاست ارزش نداره برا دم دست آدم بخره

قیمت پایین هم اورال بورژوا ها خوب میخوابن ولی پوشش بالا ندارن...برا انواع پوست ها هم دارن...ایرمت بورژوا برای پوست چرب خوبه...ترومچ اورآل برای پوست خشک

رولون هم کرم پودرش خوبه ولی همه جا ندارن باید بگردی ولی بهتر از اورال و بورژوا هست

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
نارس قیمتش بالاست ارزش نداره برا دم دست آدم بخره قیمت پایین هم اورال بورژوا ها خوب میخوابن ولی پ ...

اآهان ممنون عزیزم

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
پوستم تقریباچربه،جدیداجوشم میزنه😭😭😭

اگه جدیدا شروع کردی به جوش زدن حتما آزمایش بده 

روتین پوستی هم داشته باش خیلی کمکت میکنه که چربی پوستت کنترل بشه 

کرمپودر هم فارماسریز رو من خیلی دوست دارم سبکه واسه استفاده روزانه

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
اگه جدیدا شروع کردی به جوش زدن حتما آزمایش بده  روتین پوستی هم داشته باش خیلی کمکت میکنه که چر ...

ارع جدیدجوش میزنم،ممنون عزیزم💝💝💝

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰