2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پوستم تقریباچربه،جدیداجوشم میزنه😭😭😭

اگه مناسب پوست محصولات استفاده نکنی بهترین و گرونترین هم بخرین بازم نتیجه عکس میده من از وقتی دوستم منو معرفی کرد با مشاور خدارو شکر پولام حروم اطلاعات کمم نمیشه پوستم هم عالی شده😍

Lilypie Premature Baby tickers

سلام عزیزم دلیل جوش هات میتونه چربی پوستت باشه که میتونه یه شوینده عالی داشته باشی وبعداز اون کرم پودر لدورا یه پوشش صاف ویکدست ومخملی داره که به بسته شدن منافذهم کمک میکنه spf۲۵ هم داره وبرای درمان جوش هاتون هم یک پاککننده ولایه بردارعالی پیشنهاد دارم که ماسک واسکراپ لدوراهست که هم خاصیت آنتی باکتریال داره هم جوشهارو عمقی درمان میکنه هم پاکسازی عمقی پوست هستش

سلام عزیزم دلیل جوش هات میتونه چربی پوستت باشه که میتونه یه شوینده عالی داشته باشی وبعداز اون کرم پو ...

سلام اره فکرمیکنم همینه،صابون تریاک گرفتم یعنی بهش حساسیت دارم،عزیزم اینارولوازم آرایشی هادارن؟؟؟

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
سلام اره فکرمیکنم همینه،صابون تریاک گرفتم یعنی بهش حساسیت دارم،عزیزم اینارولوازم آرایشی هادارن؟؟؟

میخواین شماره واتساپ بدم مال مشاوری که خودم ازش مشاوره میگیرم و خرید میزنم من واقعا پنج سال هست باهاشون آشنا شدم خیلی باتجربه و مهربونن یکم طول می‌کشه تا جواب میدن ولی همون روز جواب میدن

Lilypie Premature Baby tickers

سلام اگر بخای من خودم نماینده فروشم ۰۹۲۲۶۱۴۹۳۰۴ این شماره واتساپمه اینم پیجمه