2777
2789
عنوان

شوهرکثیفم

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 96 پست
پس بشین کتک بخور😐 چرا انقد ضعیفین اخه؟؟؟ مامان خوده من مث سگ تا چند ماه پیش کتک میخورد صداش در نم ...

اخه گلم پسر دارم بدون اون نمی تونم شوهرمم میشناسم که کینه ای اگه پلیس بیارم جلو دروهمسایه ابرومیره وشایداین بدترکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگفت مرده گفتم نمی دونم بخدا نگاه کن کلی پیام دادن نمی دونم کی زنه کی مرد

کار همیششون؟؟اگه بار اول ساده ازش نگذره تا عادت نشه دهن به دهن نشو به پدر و مادرت هم نگو تا روش وا نشه...ولی یه مدت باهاش حرف نزن و ناراحتیت رو با رفتارات ابراز کن

بی ادبی کجااااااااااست؟؟!  علم جذب قانوون جذب اینو میگه منم همینم، یکم فکر کن قبل حرف زدن من ک ...

بیخیال توروخدا قانون جذب ، هر چی میشه میگین قانون جذب 

خودت برو یه نگاه بنداز از هر ده تا تاپیک شیش تاش اینجوری ، من اصلا کار اسی ندارم کلی میگم . دقیقا تو هم یکم فکر کن قبل حرف زدن. لطفا دیگه ریپلای نکن ممنون🙏🌹

همین چند وقت پیش یه تاپیکی بود که چرا مردا بی غیرت شدن و .......

حالا هم که غیرت نشون میده میشه کثیف و ....

زنها...............

چقد عشق و علاقه و تفکر در مورد ازدواج مثبته که تا مشکلی بوجود میاد پیشنهاد پلیس میدن<<<زندگیو چی فرض کردین!!

ایا این زندگیه؟؟!! شما به کتک خوردن زن میگین زندگی؟

عجبا 

شما دیگه از اونطرف بوم افتادید

استارترجان برو شکایت کن مهرتو بذار اجرا طلاق بگیر اون طفل معصومم آواره کن 

الان خوبه راضی شدید!!!!!!!

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
اخه گلم پسر دارم بدون اون نمی تونم شوهرمم میشناسم که کینه ای اگه پلیس بیارم جلو دروهمسایه ابرومیره و ...

غلط میکنه!!!

دارم میگم که

تعهد میگیرن ازش

توروخدا ساکت نمون 

همون بچه واقعا فک کردی چیکار میکنه برات؟؟؟؟؟؟

مگه من که مامانم بخاطر من پای معتادی و زن بازی و الکل خوری بابام سوخت و ساخت کاری کردم!!!!

تازهدخیلی وفتا تو چشماش نگاه میکنم میگم چرا کردی میخواستی نکنی!

نابود نکن زندگیتو 

از من بتو نصیحت♥

عجبا  شما دیگه از اونطرف بوم افتادید استارترجان برو شکایت کن مهرتو بذار اجرا طلاق بگیر اون طف ...

نه استارتر جان بشین کتک بخور فحش بشنو فردا پسرت بشه یکی بدتر از باباش

این جماعت همینو میخوان که الان زن انقد بدبخته

همین چند وقت پیش یه تاپیکی بود که چرا مردا بی غیرت شدن و ....... حالا هم که غیرت نشون میده میشه کثی ...

غیرتت خوبه اما اعتمادم بهتره اون هنوز وقتی نمی دونه زنه بامرد بعدش جز چت کاری چی بوده مگه خودش روزی ده بار همکار های زنشپیام میدنه ومیگه ممنونم عزیزی من بایدزندگی زهرکنم

من تازه با شوهرم خیلی بد حرف زدم دعوامون شد یهو بلند شد بزنه اومد سمتم  سیلی آروم زد اصلا دردم نگرفت فقط نگاش کردم بلند شدم رفتم حیاط گریه کردم

زندگی نیست فقط زنده ایم 

من زندگیم خیلی خوب بود یعنی شوهرم خوب بود من خوب بودم الان هیچی اگه میتونستم میرفتم پشت سرمم نگاه نمیکردم

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆