2777
2789
عنوان

شوهرکثیفم

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 96 پست
دستش بشکنه الهی حق این کارو نداره احمق ولی گل من بانوی من مردها رو این چیزا حساسن بهتره رعایت کنی

واقعا بعضیاتون چجوری اینارو میگید!!!!

فکر نمیکنید اون مرد روانی مشکل داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره 😐چقدر بی ادبانه نظر دادی، اگه اینجوری خودت توی این تاپیک چیکار می‌کنی 

بی ادبی کجااااااااااست؟؟! 

علم جذب قانوون جذب اینو میگه منم همینم، یکم فکر کن قبل حرف زدن من کی بی ادبی گفتم. واقعا که

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
واقعا بعضیاتون چجوری اینارو میگید!!!! فکر نمیکنید اون مرد روانی مشکل داره؟

همسرشون نمی‌دونستن آقاست یا خانوم...بنابراین حقی نداشتن...ولی به شخصه همسرم اگه به خانوم دیه ای بگه عزیزم بیچارش میکنم

توان این کاروندارم

پس بشین کتک بخور😐

چرا انقد ضعیفین اخه؟؟؟

مامان خوده من مث سگ تا چند ماه پیش کتک میخورد صداش در نمیومد 

یسری از پیراهن بابام گرفتم انداختمش از خونه بیرون زنگ زدم پلیس اومد از بابام تعهد گرفتن یبار دیگه دستش رو مامانم بلند شه پدرش و در میارن 

ازونموقع نزد مامانمو 

واقعا بعضیاتون چجوری اینارو میگید!!!! فکر نمیکنید اون مرد روانی مشکل داره؟

چی گفتم مگه من که میگم دستش بشکنه حتما مشکل داره که رو زنش دست بلند میکنه

دوست داری شیرش کنم بگم برو شکایت کن زندگیتو از هم بپاشون 

یکم منصف باشیم بهتر نیست

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
همسرشون نمی‌دونستن آقاست یا خانوم...بنابراین حقی نداشتن...ولی به شخصه همسرم اگه به خانوم دیه ای بگه ...

بله ایشون نباید بگن...ولی اون مرد حق نداره بزنه 

هررر اتفاقیم بیوفته