2777
2789
عنوان

جوش کیستی

10986 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

18سالمه و یک ساله جوش های رو هم رو هم میزدم و جوش هایی که از زیر پوستن انگار کیست هستن ولی باد میکنه و قرمز میشه 

تورو خدا اگه راه حلی میدونید و میدونید این جوش ها چیه بهم بگید😭😭😭😭😭😭😭

برو دکتر زنان و ازش بخواد آزمایش هورمونی و سونو واست بنویسه

منم مثل شما بودم بیشتر جوشها از لب تا چونه بودن که کیستی بودن و خیلی هم دردناک و من تنبلی تخمدان داشتم .انگار یکی از علائم تنبلی تخمدان همین جوشهای کیستی هستند

سلام آبجی گلم..... قرص نورم اسکین یا همون راکوتان درصورتی که باردار نباشید و بچه هم شیر ندید و مشکل کبدی هم نداشته باشید عالی هست یک دوره ی 4 ماهه یا شش ماهه  مصرف کن درمان تضمینی هست و صورتت میشه صاف صاف من مصرف کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر زنان و ازش بخواد آزمایش هورمونی و سونو واست بنویسه منم مثل شما بودم بیشتر جوشها از لب تا چ ...

سونو رفتم کیست های ریز رحم داشتم برام ازمایش نوشتم چهارده روز بعد پریود باید برم

ابجی حالا شما خوب شدی دارو هارو مصرف کردی

سونو رفتم کیست های ریز رحم داشتم برام ازمایش نوشتم چهارده روز بعد پریود باید برم ابجی حالا شما خوب ...

همون کیستهای ریز یعنی تنبلی تخمدان

واسه من بعضی وقتها کلا میرن و دوباره میان

مدتی که درگیر باردار شدن بودم چون دارو میخوردم پیداشون نشد الانم که باردارم نیستن

در کل تنبلی تخمدان درمان قطعی نداره

باید وزنتو کم کنی. و ورزش بذاری تو برنامه ات تا پریودتم منظم بشه 

اصولا پریود منظم بشه اون کیستهای ریز از بین میرن

شما پریودات منظمه؟

واسه من قبلا سه ماه یکبار بود که داروی گیاهی خوردم و ورزش کردم خیلی بهتر شدم

آبجی شیش ماهه دارم میخورم کم تر شده ولی بازم میزنم

نمیدونم خوردن این قرص چقدر کار درستیه 

چون شما مشکل هورمونی داری باید اول اونو درمان کنی وگرنه اون قرصهای قوی رو بیخودی نخور

سلام آبجی گلم..... قرص نورم اسکین یا همون راکوتان درصورتی که باردار نباشید و بچه هم شیر ندید و مشکل ...

میشه جواب بدین من‌چنساله جوش کیستی یه دونه دارم بزرگه با نورم اسکین یا رواکوتان میره؟ دکتر برا یه مشکل دیگم داده این قرص رو

میشه جواب بدین من‌چنساله جوش کیستی یه دونه دارم بزرگه با نورم اسکین یا رواکوتان میره؟ دکتر برا یه مش ...

نورم اسکین ک اشقاله واقعا و اصلا روی من تاثیر زیادی نداشت بهترینش رواکوتان بود و بعد هم ایزوترت هگزال که با رعایت روش درمان( استفاده ی انتی بیوتیک دوهفته قبل از شروع مصرف) در بهترین حالت تا زمانی جواب داد که استفاده میکردم. و اینا پر از عوارضی هستند ک بعدا خودشو نشون میده. من خداروشکر با پونزده جلسه حجامت کبدی طی هفت ماه خوب شدم 

نورم اسکین ک اشقاله واقعا و اصلا روی من تاثیر زیادی نداشت بهترینش رواکوتان بود و بعد هم ایزوتر ...

اره واقعا عوارضش زیادبود قطع کردم انداختم آشغال.رسما منو از پا انداخت نورم اسکین.حجامت کبدی؟ یعنی جوش کیستیتون با این حجامت‌کامل رفت؟ چه فرقی با حجامتهای دیگه داره این‌حجامت؟