2777
2789
عنوان

تابحال آرایش نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید متناسب به چهرت ارایش کنی اگه چشات گرده خط چشم های کوچک تر بکش اگه بادومیه گربه ای میاد بهت دماغت اگه بلنده خط کانتورتو بکش تا بالا اگه کوتاهه خط کانتورت باید کوتاه تر باشه اگه چشات گردنه بیشتر رو مژه هات تمرکز کن مژه از این فیشر ها بگیر برای خودت بزار قبل کرمپودر زدن ابرسان بزن پودر فیکس حتما بزن شاید کلا مشکل از کرمپودرته مناسب پوستت نیست شاید اگه دوست داری اجزا صورتتو توصیف کن بتونم بیشتر کمک ات کنم

باید متناسب به چهرت ارایش کنی اگه چشات گرده خط چشم های کوچک تر بکش اگه بادومیه گربه ای میاد بهت دماغ ...

چشمام بادامی متمایل به گرده

کشیده است ولی مثل بعضی بادامی تیز نیست، گوشه اش ملایمه

صورتم گرد متمایل به بیضی

دماغم نه کوتاه نه بلند ولی یکم کوفته است

لب هام معمولی نه درشته نه باریک

ابروهام صافه ولی گوشه اش کج شده حالت داره

پوستم سفیده تقریبا

چشم و ابروم مشکیه

خب فقط ضد افتاب و ریمل بزن مثل من

ریمیل باعث ریزش مژه نمیشه؟

باشه گهگاهی میزنم

ضد آفتاب هم خوبه

رژ لب رو همیشه دارم

نمی خوام همیشه آرایش کنم ولی دوست داشتم یکبار بالاخره با آرایش جذاب تر بشم لذت ببرم

چشمام بادامی متمایل به گردهکشیده است ولی مثل بعضی بادامی تیز نیست، گوشه اش ملایمهصورتم گرد متمایل به ...

خط چشم کشیده گربه ای خیلی بهت میاد اگه پف پلک داری باید یه طور خاصی بکشی که نیوفته رو پف پلک ات به نسبت بزرگی چشات اگه درشته ۱۶ اگه معمولیه مژه ۱۴ فیشر بزار (چشب کژه خوب بگیر) فقط گوشه چشات دوتا بزار اینطوری چشات درشت تر و کشیده تر میشه اول خوب ریمل بزن اگه چشات نزدیک به همه اصلاااااااااا به هیچچچچ وجه گوشه داخلی چشمتو نکش فقط دذ صورتی بکشش که چشات از هم فاصله دارن ولی بینی ات رو میخوای کانتور کنی خط کانتورشو خیلی بالا نبر نیم رخ شو تو ایینه نگاه کن بغل بینی ات رو دوتا خط کوتاه بکش رو بینی ات یه کوچولو هایلایتر بزن کوچیک تر دیده شه ( میتونی تو گوگل سرچ کنی کانتور بینی دکمه ای اونو امتحان کنی ولی خط کانتورو بالا نبر زیاد) برا زمستون و فصلای سرد رژ صورتی قشنگ نیست بهتره یه رژ نوود بزنی ولییییی تیره خیلی نباشه ملایم برای رز گونه هم همینطوری تیره انتخاب نکن رژ گونه ات رو

چشمام بادامی متمایل به گردهکشیده است ولی مثل بعضی بادامی تیز نیست، گوشه اش ملایمهصورتم گرد متمایل به ...

ابرو ها ریسکیه دست نزن یه ژل ابرو بکش که مرتب بشن فقط لثه چشمت رو هم مشکی کنی خیلی قشنگ میشه

ریمیل باعث ریزش مژه نمیشه؟باشه گهگاهی میزنم ضد آفتاب هم خوبهرژ لب رو همیشه دارم نمی خوام همیشه آرایش ...

واقعا بستگی به ریمل ای که میزنی داره من چند ساله دارم مداوم ریمل میزنم اصلا کم نشده ولی شب باید بشوریش اگه نشوری مراقبت نکنی اره میریزه من یه سری خانوما رو میبینم دو روز نمیشورن صورتشونو همش با ارایش میخوابن خب طبیعتا هم مژه میریزه هم پوست خراب میشه هم گل مژه و هزار تا درد دیگه میگیرن

اره درست میگی با آب و صابون بشوریم خوبه؟

فوم شستشو بزن اگه میخوای قیمتش مناسب باشه برند ایرانی بگیر اونا هم خوبن ولی صابون خیلی خشک میکنه پوستو ممکنه تعادله پوستت به هم بخوره جوش بزنی