2777
2789
عنوان

نامزدممم

352 بازدید | 52 پست

سلام خانوما من میخواستم برم خونه رفیقم نامزدم گفته بود هر وفت رفتنی فقط بگو اطلاع داشته باشم منم گفتم یه دفعه گفت نمیخواد بری منم لجم گرفت گفتم یعنی چی من که کار اشتباهی نمیکنم جای اشتباهی نمیرم گفت من مهمم یا رفیقات منم چون نخواستم دوباره اخلاقش مثل قبل بشه رفتم و دیگه زنگ زد جوابشو ندادم فهمید رفتم دیگه منم گفتم تموم چند روزه ازش خبری نیست تل و وات ام نیومده سربازم هست. چند سالم هست که باهمیم

ب نظرتون کار اشتباهی کردم یا ن؟

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

گفتم ک

یکی دیگه زاییده یکی دیگه خرجشو میده

یکی دیگه پی پی میخوره😏

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ک گفتی دوست پسر چطور یهو شد نامزد😑🙄

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

حرفی ندارم ، فقط حودتو بزار جای اون ببین اگه اون این کارو کرده بود تو چیکار میکردی؟

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

نامزدته یا دوست پسرت مسئله این است

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘