2777
2789
عنوان

نامزدممم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 52 پست
تو همین چن دقیقه نامزد شدن؟؟؟؟

جدا دوست پسرشه؟

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

شما چند ساله باهمید

وقتی هنوز اخلاقش دستت نیومده چطور توقع داری ملت بگن کارت درسته یا ن

خوب باشه یا بد یا هر چیز دیگه

چند سال شده

پس باید بدونی رو چی حساسه

و حلش کنی

در رویای پیدا کردن مسیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه سرکارم نمیزاره برم😐

کارت درسته.. البته تو ای اوضاع کرونا ک ن.. 

اگه از اول رابطه هی کوتاه اومدی و حرف گوش کردی تا اخر زندگیت باید از خواستت بگذری😒

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍
تو همین چن دقیقه نامزد شدن؟؟؟؟

😬😂اره سرعت عملشونو عقشه

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
تازه سرکارم نمیزاره برم😐

نمیزاره نداریم ..!

تا وقتی ک خودت اجازه بدی بچه ۲ ساله هم سوارت میشه!

من بابامم درمورد سرکار رفتن و نرفتنم به خودش اجازه نمیده برام تعیین تکلیف کنه،

بعد تو به دوز پسر بوزینه ات اجازه میدی راجع به مسائل شخصیت تصمیم بگیره؟؟

💫بارلین  هسدم💫 👈آن کَس که مرا کراش خود میداند، کُفرَش به کنار،عجب کراشی دارد                             اینقد بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم ، خواننده اشتباه میخونه                       

اگه نامزدت بود کار بدی کردی 

ولی طبق تاپیک های گذشتت دوست پسرت بوده و کاردرستی کردی 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

تازه سرکارم نمیزاره برم😐

کات فقط کاتتتت

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

این فقط نشون میده آدم زندگی مشترک برای هم نیستید شما با لج بازی ایشون با شک و گیر دادن، زندگی مشترک پر از پستی بلندی هست اگر اینا هم بخواد باعث دعوا بشه وامصیبتا

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

حرفی ندارم ، فقط حودتو بزار جای اون ببین اگه اون این کارو کرده بود تو چیکار میکردی؟

اخه من به اون گیر ندم چون میدونم خودش بزرگ شده عاقله کار اشتباهی نمیکنه

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
جدا دوست پسرشه؟

همین چن دقیقه پیش دوس پسره ولی فک کنم چون تاپیک ممنوعه بود ترکید نوشت نامزدم

آخه رفتار با دوس پسر و نامزد خیلی متفاوتن

دوس پسر حق نداره گه زیادی بخوره

نامزدش باشه بازم یچیزی

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘

بابا ول کن حالا دوست پسر یا نامزد ت ،من ادمی که بهم اعتماد نداره که چکار و کجا برای من مناسب هست یا نیست رو خودم میتونم تسخیص بدم،نمیتونم تحمل کنم .

من خودم عقل دارم .

این پسره هم بچست هچی از زندگی نمیدونه کار بچگونه میکنه عمرتو تلف نکن

اخه من به اون گیر ندم چون میدونم خودش بزرگ شده عاقله کار اشتباهی نمیکنه

اره درسته ولی باز دوست داره ، و میخواد همراه و درجرایان کارات قرار بگیره برای همین گفته جایی رفتی بگو بهم

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

کار اشتباه میگی سربازه حتما مرخصیش تموم شده رفته واینک اون مجبور به رفتنه وشاید توپادگان حالش خراب شد اونجا به اندازه کافی فشار میارن دیگ این کار توهم نابودش میکنه بیچاره رو اگ سربازنبود فرق میکرد ولی اون سربازه باید درک کنی من داداشم سربازه میگ مورد بود با نامزدش قهر بود خودکشی کرده بود یا قرص اعتیاد اور خورده بود حتی مثبتشو بگم بکی بوده ک چون نامزدشو دلش میخواس خودش پای خودشو شکونده بود