سلام خانوما من میخواستم برم خونه رفیقم نامزدم گفته بود هر وفت رفتنی فقط بگو اطلاع داشته باشم منم گفتم یه دفعه گفت نمیخواد بری منم لجم گرفت گفتم یعنی چی من که کار اشتباهی نمیکنم جای اشتباهی نمیرم گفت من مهمم یا رفیقات منم چون نخواستم دوباره اخلاقش مثل قبل بشه رفتم و دیگه زنگ زد جوابشو ندادم فهمید رفتم دیگه منم گفتم تموم چند روزه ازش خبری نیست تل و وات ام نیومده سربازم هست. چند سالم هست که باهمیم
ب نظرتون کار اشتباهی کردم یا ن؟
دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت..............................................خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘
🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
این فقط نشون میده آدم زندگی مشترک برای هم نیستید شما با لج بازی ایشون با شک و گیر دادن، زندگی مشترک پر از پستی بلندی هست اگر اینا هم بخواد باعث دعوا بشه وامصیبتا
کار اشتباه میگی سربازه حتما مرخصیش تموم شده رفته واینک اون مجبور به رفتنه وشاید توپادگان حالش خراب شد اونجا به اندازه کافی فشار میارن دیگ این کار توهم نابودش میکنه بیچاره رو اگ سربازنبود فرق میکرد ولی اون سربازه باید درک کنی من داداشم سربازه میگ مورد بود با نامزدش قهر بود خودکشی کرده بود یا قرص اعتیاد اور خورده بود حتی مثبتشو بگم بکی بوده ک چون نامزدشو دلش میخواس خودش پای خودشو شکونده بود