2789
عنوان

۷ سال دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارم شده هر شب با یاد و خاطره اون روزا و عکسای خالم و دایی هام گریه کردن خیلی شدید دلتنگشونم حتی ما عروسی داییم نرفتیم خیلی سخت بود خیلی اذیت شدم وای یادم که میاد دیوونه میشم

الهی... عزیزم منم خیلی ناراحتم خیلی وقتی بابامو ازدور میبینم میشینم گریه میکنم دلم براش تنگه ولی او ...

آخ هرچی بگم کم گفتم 

شاید خیلیا مسخرم کنن 

بگن کی اینقد این موضوع مهمه واسش غصه بخورم 

ولی اینکه خواهرات بشن دشمنت آرزوی از هم پاشیدن زندگی تو کنن و بهت حسودی کنن خیلی بد هست 

حتی مادرت  شبیهشون بشه 

هرکاری میکنن  فقط آشتی نکنم 

دیگه این اقبال منه😕

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
آخ هرچی بگم کم گفتم  شاید خیلیا مسخرم کنن  بگن کی اینقد این موضوع مهمه واسش غصه بخورم&nb ...

نه چرا مسخره؟ بنظرم دنیا انقدر عجیب شده که هیچیاز آدما بعید نیست. منم دقیقا خواهرم باعث شد بین من و پدرم بهم بخوره.

نه چرا مسخره؟ بنظرم دنیا انقدر عجیب شده که هیچیاز آدما بعید نیست. منم دقیقا خواهرم باعث شد بین من و ...

قرآن گلم 

من که خواهرم و نفرین کردم

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
تا اینجا که خوندم متوجه شدم خیلی عاطفی هستی  چند سالته؟ اگه خودت بزرگی برو دیدن خاله ات   ...

خیلی به خالم وابسته بودم به همین خاطر

۱۵ سالمه

چون میدونستم مامان و بابام مخالفت میکنن هیچ وقت نگفتم

ولی الان واقعا حالم بده خیلی دلتنگم

تا اینجا که خوندم متوجه شدم خیلی عاطفی هستی  چند سالته؟ اگه خودت بزرگی برو دیدن خاله ات   ...

یه بارم تصمیم گرفتم قرار بزارم یه جایی ببینمش ولی نمیدونم چرا میترسم میترسم بعدش اتفاقای بدی بیوفته