2789
عنوان

۷ سال دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 46 پست

البته اینو بگم خالم خیلی دلتنگمون هست منم همینطور اما چون مامانم باهاش قطع رابطه کرده نمیخوام غروز خالمو له کنم

و اینکه دارم رو مغز مامانم کار میکنم که به اشتباهش پی ببره

منم بیکساله قهرم با خانواده حاضر نشدن یه پیام بهم بدن  بخداااااا مقصر اونا هستن  میدونی ...

منم ۶ماهه خونه بابام نرفتم قهرم باشون ولی بابام که از ندیدم بقیه خواهربرادرم همش گریه میکنه از ندیدن من هیچ واکنشی نشون نداده انگار منو دوست نداره😭

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یه کاری کن اتفاقی همو ببینن

خالم صدرا زندگی میکنه اصلا نمیتونم یعنی حتما باید با خالم هماهنگ کنم از قبل ولی میترسم مامانم یهو عکس العمل بدی نشون بده غرور خالم له شه 

دلش میخواد اما بزرگترین مشکلش بابامه که بهش اجازه پا پیش گذاشتن و اشتی نمیده

شما پدرتو راضی کن 

یا ب دایی و‌خالت اگه میتونی بگو بیان کم کم آشتی کنن

خیلی بده آخه مادرتون از خواهر برادراش ۷ سال دور باشه 

خدای نکرده ب اتفاقی بیفته اونموقع قدر همو میدونن

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم ۶ماهه خونه بابام نرفتم قهرم باشون ولی بابام که از ندیدم بقیه خواهربرادرم همش گریه میکنه از ندیدن ...

دقیقا مادر من خار دست بقیه ی بچه هاش بده انگار تو چشم اون رفته 

ولی واسه من بعداز یکسال روز مادر زنگ زدم  

گفتم سلام 

هرچی تو دهنش بود نثارم کرد 😢😭

آبرومو بردن جلوی خانواده ی همسرم 

بخدا ببارم شاید به مدت ۶ ماه قهر بودم زلزله ی کرمانشاه اومد یه زنگ نزدن ببینم مردم با نه 😢😢😢😢

واقعا افسرده شدم بعضی وقتا الکی گریه میکنم 

ولی این ماه رمضان با قرآن خوندن آرامش گرفتم

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
شما پدرتو راضی کن  یا ب دایی و‌خالت اگه میتونی بگو بیان کم کم آشتی کنن خیلی بده آخه مادرتون ا ...

تمام فکر منم همینه حتی ۳ ساله بابابزرگم رو ندیده و تقریبا ۴ یا ۵ ساله سر مزار مادرش و یکی از برادراش نرفته چون شهرستانه

دقیقا مادر من خار دست بقیه ی بچه هاش بده انگار تو چشم اون رفته  ولی واسه من بعداز یکسال روز ما ...

آخی عزیزم اشکال نداره بعضی آدما اینجوری ان . امان از وقتی که پدرومادر بین بچه ها فرق بزارن. دست خودشون نیست بقیه روبیشتر دوست دارن.برامنم همینجوره ولی بابام ۶ماهه سراغمو نگرفته دلیل قهرکردنمم خودبابام بود

آخی عزیزم اشکال نداره بعضی آدما اینجوری ان . امان از وقتی که پدرومادر بین بچه ها فرق بزارن. دست خودش ...

فدات عزیزم 

خدا به دلمون آرامش بده من که واقعا سوختم😔

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

شده یه دغدغه بزرگ برام همش با خودم میگم بعد ها اگر برای هر کدومشون اتفاقی بیوفته من هیچ وقت خودمو نمیبخشم چون میتونستم اشتیشون بدم ولی ندادم خیلی دلم مسخواد اشتیشون بدم ولی راهشو بلد نیستم

فدات عزیزم  خدا به دلمون آرامش بده من که واقعا سوختم😔

الهی... عزیزم منم خیلی ناراحتم خیلی

وقتی بابامو ازدور میبینم میشینم گریه میکنم دلم براش تنگه ولی اون نه.حداقل اینجور نشون میده بخدا هیچ بی احترامی نکردم ولی خب شانس منم اینجوریه.بجاش سعی میکنم خودم مادر خوبی باشم

دیشبم با خالم چت کردم خیلی دلتنگ اون روزا شدم واقعا حالم بده به هیچ جز اونا نمیتونم فکر کنم خیلی دلتنگشونم مخصوصا خالم

اول تصمیم گرفتم یه جا قرار بزارم خودم خالمو ببینم ولی بعد پشیمون شدم اکه مامانم بفهمه یا مخصوصا بابام خیلی بد میشه ولی جواب دارم بدم چون کار اشتباهی نکردم اونا منو ۷ سال از دیدن خالم محروم کردن منم دیدم چاره ای ندارم خودم دست به کار شدم