2777
2789
عنوان

سوال مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 57 پست

من ی ویسی کوش دادم ی مدت وسواس حق الناس داشتم کلی تحقیق کردم 

اگه میشه ک باید جبران کرد 

ولی مثلا چیزیو ک میدونی ب طرف بری بگی بدتر میشه  تاازه ابروی خودتم میره  اصلا جایز نیس 

فقط باید رد مظالم داد و استعفار و توبه 

یا خدا!  منم یه اشتباه فاحش کردم در حق شوهرم دوره عقد چون خوشم نمیومد ازش هیچ وقت یادم نمیره ال ...

توبه کنی خدا میبخشه اما  نمیدونم چطور حلالیت بگیرم ک‌ ابرومم نره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو عزیزم اگه ناموسی وحیثیتیه.دردسر میشه زنگ بزن دفتر مرجع تقلیدت راهنماییت میکنن .اعتراف ب گناه خودش نوعی گناه بزرگتره عزیزم اطمینان داشته باش اونم دلخوشی از شما نداره بدتر باعث بی آبرویی شما میشه واز طرفی ممکنه ب همسرتون انتقال بده وزندگی شما رو ب چالش بکشونه توبه کنید از گناهی ک کردید ودر مورد حق شوهرتون فقط از مرجع تقلید بپرسید 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
توبه کنی خدا میبخشه اما  نمیدونم چطور حلالیت بگیرم ک‌ ابرومم نره

حق الناسو فکر کنم خود بنده باید ببخشه

حق الله که خدا میبخشه

منتها در توبه بازه اما متاسفانه تاوانم داره به هر حال

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
نگو عزیزم اگه ناموسی وحیثیتیه.دردسر میشه زنگ بزن دفتر مرجع تقلیدت راهنماییت میکنن .اعتراف ب گناه خود ...

اها بله.... هم ابرو ریزی میشه هم بهانه دستش میدم...  البته اونم متاهل شده. کاش حداقل خودش فهمیده بود.

با رد مظالم    حقی ک ازش از بین بردم و خودش نفهمید  جبران میشه؟

رد مظالم ک پوله باید ببرید بندازید این صندوق هایی ک داخل حیاط حرم هستش 

ک اونم تا سقف ۱۰۰ تومن مجازید وگرنه باید ببرید بدید ب دفتر مرجع تقلید 

ولی اون مال ضررمالی هستش بیشتر 

شما سرچ کن نماز توبه بعدم استغفار قلبی ی خیراتی بده حل میشه خدا بخشنده اس 

با رد مظالم    حقی ک ازش از بین بردم و خودش نفهمید  جبران میشه؟

از کجا میدونی حلال میکنه

اگه در حد خیانته خیلی سخته

یکم بیشتر توضیح بده خب

حق الناسو فکر کنم خود بنده باید ببخشه حق الله که خدا میبخشه منتها در توبه بازه اما متاسفانه تاوانم ...

بله چون بنده باید ببخشه کار سخت میشه چون بعضی وقتا سواستفاده هم میشه ازش کرد

به نیابت از همسر سابقم کار خیر کنم؟؟  متوجه نشدید عرضم  این بود در حق شوهر سابقم  نام ...

بله عزيزم به نيابت از ايشون مثلا يه كمك نقدي به يه بهزيستي كن و ثوابش بگو باشه براي همسر سابقت هميشه براش دعاي خير كن اين يه راه براي جبران اشتباهي در حق ديگران ميكنيم 

الان كه نميشه بري بهش بگي اصلا درست نيست، حالا ميتوني زنگ بزني از مرجع تقليدتم بپرسي

بله چون بنده باید ببخشه کار سخت میشه چون بعضی وقتا سواستفاده هم میشه ازش کرد

بستگی به کارت داره تا چه حد زندگیشو تحت تاثیر قرار داده

جلوی ازدواجشو با کسی گرفتی؟

بله عزيزم به نيابت از ايشون مثلا يه كمك نقدي به يه بهزيستي كن و ثوابش بگو باشه براي همسر سابقت هميشه ...

متوجه شدم.  بله باید بپرسم از مرجع تقلید.  ازطرفی کاردستی نیست بهش زنگ بزنم.