2777
2789
عنوان

سوال مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 57 پست
متوجه شدم.  بله باید بپرسم از مرجع تقلید.  ازطرفی کاردستی نیست بهش زنگ بزنم.

به هيچ عنوان هيچ ارتباطي با همسر سابقت نگير اينو خواهرانه بهت ميگم . فقط براش دعاي خير كن 

و از خدا بخواه ازت توبه بپذيره ، البته كه شما وفاداري كني و همسر خوبي براي همسرت باشي خدا ميپذيره 

هر تماسي يا پيامي با همسر سابقت فتنه اي ميشه تو اين زندگي كه داري

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اها بله.... هم ابرو ریزی میشه هم بهانه دستش میدم...  البته اونم متاهل شده. کاش حداقل خودش فهمید ...

عزیزم اینجا بیشتر توضیح نده چکار کردی ک سوژه میشی  حسابی ی عده ک انگار خودشون مریم مقدس هستن ی مشت لیچار بارت میکناینجا قرار نیست کسی شما رو حلال کنه در حد لزوم هم توضیح دادید بازترش نکن گلم

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
توبه کنی خدا میبخشه اما  نمیدونم چطور حلالیت بگیرم ک‌ ابرومم نره

من نمیگم بهش هیچوقت، بارها چوب روراستیمو خوردم به این نتیجه رسیدم که اعتراف به گناه از خود گناه بدتره 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
من نمیگم بهش هیچوقت، بارها چوب روراستیمو خوردم به این نتیجه رسیدم که اعتراف به گناه از خود گناه بدتر ...

پس چطوری حلالیت ازش میگیری...اون دنیا ذره ای حق الناس  بخشبده نمیشه

با گفتنش هم بخشیده نمیشه بنظرم!  من همون کار خیر کردن در قبالش رو بیشتر ترجیح میدم 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
ذره ای حق الناس در حد چشم غره ک باعث خجالت طرف بشه  بخشیده نمیشه مگر اینکه  حلالیت بگیری ا ...

عزیز دل شما ک میگی خیانت نبوده فکرت زیاد در گیر نکن .خدا عاقبت همهمون بخیر کنه من نمیدونم دقیقا چه حق الناسی ب گردنمه ولی خدا ارحم راحمینه و راهی حتما برای جبرانش گذاشته از مرجعت بپرس  ورفعش کن خداوند ب حق این ماه عزیز گناهان همه روببخشه وب راه راست هدایتمون کنه .آمین 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

از کجا معلوم ایشون هم خطا یی در مورد شما نکرده باشه ی واسطه بفرست سراغش بهش پیغام بده ک حلال کنیم همدیگه رو حالا ک هر دومتأهل هستیم تا دینی ب گردن هر دوتا مون نمونه اینو بدون هیچ توضیحی ب کسی بگو تا بهش بگه نزار شوهرت بفهمه واز طریق تلفن یا پیامک هم این کار نکن فقط ی دوست یا فامیل مشرک دهن قرص  پیغام بهش بده 

از کجا معلوم ایشون هم خطا یی در مورد شما نکرده باشه ی واسطه بفرست سراغش بهش پیغام بده ک حلال کنیم هم ...

کسیو ندارم ک واسط باشه میتونم از شماره دیگدی پیام بدم بعنوان دوست خودم و واسط

کسیو ندارم ک واسط باشه میتونم از شماره دیگدی پیام بدم بعنوان دوست خودم و واسط

همین کار بکن باشماره ناشناس بعنوان یک دوست بهش پیام بده ان شالله ک حلال کنید همدیگرو