2777
2789
عنوان

سوال مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 57 پست
حق الناس تا جایی ک میدونی گفتنش باعث بدتر شدن و ابرو ریزی نمیشه جایزه  وگرنه توبه و استغفا ب د ...

اره راستش باعث ابرو ریزی میشه....ولی خیلی خطای بزرگی در حقش کردم و بعدش پشیمون شدم و توبه کردم اما اون نفهمید....  حالا حق بزرگی به گردنم هست ازش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهشا کمک کنین...اگ بگید نه چون الان متاهلی پیام نده بهش خب پس چطوری بهش بگم چکار خطایی  درحقش ...

العان اگه بهش پیام بدی ب همسر فعلیت خیانت میکنی  متوجه ای ازش جدا شدی آدما چون از هم بدی میبینن وبه مشکل میخورن جدا میشن 

ما دبیرمون میگفت اگه حق الناسی به گردن کسی دارین ولی نمیتونین بهش بگین مثلا من نمیتونم برم به فلانی بگم غیبتتو کردم ک بهتره از طرفشون کار خیر انجام بدین صدقه بدینو اینا 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
اره راستش باعث ابرو ریزی میشه....ولی خیلی خطای بزرگی در حقش کردم و بعدش پشیمون شدم و توبه کردم اما ا ...

عزیزم شما خودت فتوا چرا میدی ؟

حلالیت روش داره من خوندم اینطوره تا جایی جایزه ک ابرو ریزی نشه و بدتر نشه جریان 

استعفار کن و توبه 

@بانوی_بی_نشان‍  

ایشون احکام بلدن ازشون بپرس اگه جواب ندادن حتما زن بزن دفتر مرجع شمارش تونت هست این جور مسایل مهم هستن ماها هم خیلی اطلاع دقیق نداریم ممکنه اشتباه کنیم 

ان شالله همه چی درست میشه نگران نباش

یا خدا!  منم یه اشتباه فاحش کردم در حق شوهرم دوره عقد چون خوشم نمیومد ازش هیچ وقت یادم نمیره الان تاپیکتونو خوندم یادش افتادم باز!  کاش خدا ببخشه شوهرمم 😔

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
اول اينكه اگر شما كار خطايي كردي فقط خودت مقصر نبودي و همسرت هم مقصر بوده، حالا كه توبه كردي و خدارو ...

به نیابت از همسر سابقم کار خیر کنم؟؟  متوجه نشدید عرضم  این بود در حق شوهر سابقم  نامردی کردم در حد خیانت.  و اون نفهمید و منم توبه کردم

اول از  جاهایی که سوالات شرعی میپرسن بپرس که اصلا کاری که تو انجام دادی حق الناس و الان که جدا شدی نیاز به حلالیت داره اگر گفتن نیازه،  غیر مستقیمی یا از طریق واسطی بگو سالهای زندگی با هم اگر خطایی حرفی چیزی بوده به حق هم حلال کنیم