نازگول مدیر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 465 عنوان چکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 60 پست ناخواسته شیر ب شیر حامله شدم .اول خواستم سقط کنم شوهرم نذاشت .ان تی گف پسره .بیشتر ذوق کرد اصلاا اجازه نداد انومالی گف دختره..الانمیگ بندازش..چکار کنم مگ میشه بچمو بکشم حالم خیلی داغونه ..نیاین بگین خاک تو سرش و این حرفا خودش راضی نیس جونش واس دختر اولم درمیره ..فقط بخاطر حرف خانوادش ...ممکنه اشتبا بشه..زندگیم خیلی داغونه 1400/02/10 | 02:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازگول مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 465 عزیزم با این حرفا خودتون رو توجیه نکنید برا شوهر شما که اینقدر جنسیت مهمه خب وقتی فهمیدی بارد ... 😭😭😭😭
ایدا۹۹ عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 2325 میگ نمیخامش حالش از من بدتره میگه خودمم از خودم بدم میاد..زندگیمون دیگ نمیشه ..بخاطر حرف مردم حاضره ... بخدا من یه بار سقط کردم یه بار خدا بهم بچه داد ولی تو نه ماهگی مشخص شد مشکل داره که نموند برامالان دوباره باردارم فقط من و شوهرم هر روز نذر رو نیاز میکنیم که خدا سالم بده بهمونمن خودم احساس میکنم تقاص اون سقط و میدم
نازگول مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 465 بخدا من یه بار سقط کردم یه بار خدا بهم بچه داد ولی تو نه ماهگی مشخص شد مشکل داره که نموند برا ... خب بچه تو ک خودش مشکل داشته چ عذاب وجدانیطفلکی من سالم سالمه دلم داره اتیش میگیره
ایدا۹۹ عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 2325 😭😭😭😭 اگه سالمه دستتون ببرید طرف اسمون بگید خدا یا شکرت که بهمون دوباره هدیه دادی
alfa22597 عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 160 میگ نمیخامش حالش از من بدتره میگه خودمم از خودم بدم میاد..زندگیمون دیگ نمیشه ..بخاطر حرف مردم حاضره ... واا خب مردم که هر روز یه حرف میزنن..باهاش وقتی آرومه حرف بزن یا ببرش پیش کسی که قبولش داره یا پیش یه مشاور باهاش حرف بزنه..حیف زندگیتونه
ایدا۹۹ عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 2325 خب بچه تو ک خودش مشکل داشته چ عذاب وجدانی طفلکی من سالم سالمه دلم داره اتیش میگیره نه یا بار قبل اون یه بچه همین جوری سنم پایین بود به شوهرم اصرار کردم و گریه کردم که نمیخامش و سقطش کردم
نازگول مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 465 واا خب مردم که هر روز یه حرف میزنن..باهاش وقتی آرومه حرف بزن یا ببرش پیش کسی که قبولش داره یا پیش یه ... دوروزه مث مرده تو خونس
alfa22597 عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 160 دوروزه مث مرده تو خونس عزیزم خب پیداس خودشم ته دلش راضی نیست..پس باهاش با آرامش حرف بزن قبول میکنه..
نازگول مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 465 نه یا بار قبل اون یه بچه همین جوری سنم پایین بود به شوهرم اصرار کردم و گریه کردم که نمیخامش و سقطش ک ... چن هفته بودی؟
خانوممم_موفققق عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 10303 بخاطر خرف بقیه می خواد قاتل بچه خودش بشه؟💔عزیزم گناه داره باشه تو خوبی اصلا تو راس میگی🙂💔
نازگول مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 465 عزیزم خب پیداس خودشم ته دلش راضی نیست..پس باهاش با آرامش حرف بزن قبول میکنه.. نگران ایندم ..چون مطمئنم یکی پیدا میشه ک بهش ی متلکی چیزی بگه..اطرافیانش رو میشناسم...اونموقع هرروز این وضعه
پرپرواز۶۱ عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 1783 وای نکن پشیمون میشی بعدا .خاهرمنم همینجورشدپارسال بعداز انومالی فهمید دختره میخاست سقطش کنه که منصرف شدحالا شوهرش نمیدونه اون دختر رو چیکار کنه ایقد دوسش داره ومیخانش
آنا_anna عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 4686 عزیزم چه اشکالی داره..اینایی ک دوقلو میارن چی میکشن..حالا خوبه یکی بزرگتره.. نگران نباش بزرگ میشن و بهتره ک یه جنس باشن.... قدرشو بدون برای منم دعا کن