نازگول مدیر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 465 عنوان چکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 60 پست ناخواسته شیر ب شیر حامله شدم .اول خواستم سقط کنم شوهرم نذاشت .ان تی گف پسره .بیشتر ذوق کرد اصلاا اجازه نداد انومالی گف دختره..الانمیگ بندازش..چکار کنم مگ میشه بچمو بکشم حالم خیلی داغونه ..نیاین بگین خاک تو سرش و این حرفا خودش راضی نیس جونش واس دختر اولم درمیره ..فقط بخاطر حرف خانوادش ...ممکنه اشتبا بشه..زندگیم خیلی داغونه 1400/02/10 | 02:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صنم_منم عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 443 بش بگو اگه اینکار کنیم من خیلی نگران دختر اولم میشمخدا خواسته بشه وگرنه ان تی میگفت دختره
mahor1997 عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 602 عزیزم با این حرفا خودتون رو توجیه نکنید برا شوهر شما که اینقدر جنسیت مهمه خب وقتی فهمیدی بارد ... سلامچطوری از روی آزمایش خون بفهمم جنسیت بچه رو؟؟میشه راهنمایی کنید کنار تو درگیر آرامشم ... ❤
نازگول مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 465 وای نکن پشیمون میشی بعدا .خاهرمنم همینجورشدپارسال بعداز انومالی فهمید دختره میخاست سقطش کنه که منصرف ... لعنت ب مردم فضول ...دختر اولمو میگه ب صدتا پسر نمیدم
الناخانووووووم عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 11477 اسی خواهش میکنم همسرت روقانع کن ونکن اینکاروبابچه خودتاون دیگه بزرگ شدهب این فکرکنیدک سایه سنگین سقط تاابد بالاسرزندگیتون میمونه وعذاب میکشیدخیلیا مثل منوهمسرم ارزوی داشتن یه بچه روداریم اونوقت توبچه سالم خودت رو داری میکشی؟؟؟ظلمه ب خدا افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤
ایدا۹۹ عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 2325 سلام چطوری از روی آزمایش خون بفهمم جنسیت بچه رو؟؟ میشه راهنمایی کنید بله عزیزم یه ازمایشی هست همون اوایل ۹۰درصد میگن جنسیت بچه چیه .یه ازمایش خونه .اگه به دکتر بگی برات مینویسن
نازگول مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 465 عزیزم چه اشکالی داره..اینایی ک دوقلو میارن چی میکشن..حالا خوبه یکی بزرگتره.. نگران نباش بزرگ میشن و ... میشه ولی خیلی سخت ..بخدا تو سونوگرافی یکی بچش مشکل داشت باید سقط میشد چنان گریه میکرد..قربون خدا برم..نمیدونم چ حکمتیه...انشالله هرچی تو دلته بهش برسی
الناخانووووووم عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 11477 سلام چطوری از روی آزمایش خون بفهمم جنسیت بچه رو؟؟ میشه راهنمایی کنید بعضی از ازمایشگاه هاتو۸هفتگی از ازمایش خون میگن جواب روولی بایدیه هزینه جداگونه بدی برای تعیین جنسیت افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤
ایدا۹۹ عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 2325 میشه ولی خیلی سخت ..بخدا تو سونوگرافی یکی بچش مشکل داشت باید سقط میشد چنان گریه میکرد..قربون خدا برم ... اصلا بهش بگو بچه بزرگه سقط نمیکنن الان چند هفته ای؟
mahor1997 عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 602 بله عزیزم یه ازمایشی هست همون اوایل ۹۰درصد میگن جنسیت بچه چیه .یه ازمایش خونه .اگه به دکتر بگی برات ... ممنونم کنار تو درگیر آرامشم ... ❤
نازگول مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 465 بش بگو اگه اینکار کنیم من خیلی نگران دختر اولم میشم خدا خواسته بشه وگرنه ان تی میگفت دختره دکتر سونوگرافی خییلی ماهره یعنی همه رو درست گفته تا جایی ک میدونم..نمیدونم حکمتش چی بود ک اول بگه پسر
نازگول مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 465 ولی همیشه میگم اشتباه کردم خدا تو دلیتو واست نگه داره..خدا خیلی بزرگه
ایدا۹۹ عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 2325 خدا تو دلیتو واست نگه داره..خدا خیلی بزرگه فدات شم ممنون خدا انشالله بهترینا رو براتون بخاد
نازگول مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 465 اسی خواهش میکنم همسرت روقانع کن ونکن اینکاروبابچه خودت اون دیگه بزرگ شده ب این فکرکنیدک سایه سنگین ... میدونم جفتمون هم ته دلمون یکیه ولی اوضاع اصلا خوب نیس..خداخودش بهم کمک کنه...خداکنه سال دیگ ماه رمضون بخاطر نی نی کوچولو روزه خوار بشی عزیزم😍
نازگول مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 465 اصلا بهش بگو بچه بزرگه سقط نمیکنن الان چند هفته ای؟ ۱۸ و خرده