ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خواهر شوهرم توسل کرد به امام رضا تا ۷ ماهگی میگفتن دختره ، از سونو ۷ ماهگی به بعد گفتن پسره اسمشو گذاشت محمدرضا
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
ینی ممکنه؟؟خدا خودش میدونه ک جونم واس دختر درمیره ولی دنیا خیلی بده
اوایل بارداریش کامل شبیه کسایی بود که دختر تو شکمشونه
اواخرش یهو حالاتشم تغییر کرد
خودش گفت به امام رضا رو انداختم، اسمش گذاشت محمدرضا
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
من حالتام با قبلی کلا فرق میکنه ولی تو سونو خودمم حتی وقتی میدیم میشد فهمید دختره
توکلت به خدا
تو هم لطفا دعا کن شوهرم دلش نرم شه برگردم سر زندگیم