2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا زن داداش منه واسه اینکه داداشم با یه دختر خوب ازدواج نکنه واسش دعا گرفته بود همش جادو میکرد که بالاخره بهم خورد.  انقدر دعا توی خونمون میندازه که دیگه واسمون عادیه .اینم شانس ماست😕😣

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

آره آژانس بوده😁😁😁😁 خانم محترم تو یه ساختمون بودند بعد فکر کن یه زن سالخورده بیوه سالی یه بار &n ...

اگه اینحوری که گفتین بوده واقعا بدجنس بوده اما ما تازه ماشین خریده بودیم پدرشوهرم خودش ماشین داشت مارو گیر اورده بود دختراش میومدن خونه اینا میگفت اینارو ببر برسون یا مثلا شوهر من کخ بیس چهاری سرکار فک کن ۱۰شب مبومد خسته و درب داغون بالای پله کشیک میداد تا شوهرم میومد میگفت بیا فلانی رو ببر خونشون شربت بچشو جا گذاشته بیارتش😶درصورتی که خودش ماشین داشت یا میگفت فلانی مریض برو ببرش دکتر درصورتی که فلانی خودش اصلا همجین درخواستی نداشت

دیگه با یه اخم تمومش کردم چون واقعا مارو مسخره کرده بود

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
دقیقا زن داداش منه واسه اینکه داداشم با یه دختر خوب ازدواج نکنه واسش دعا گرفته بود همش جادو میکرد که ...

وااای یااا خداااا 

داداشت هیچی بهش نمبگه؟

میدونه شما میدونید؟

خدا نکنه کسی خوب بودنت رو به حساب خر بودنت بزاره....🤦🤦🤦
آره آژانس بوده😁😁😁😁 خانم محترم تو یه ساختمون بودند بعد فکر کن یه زن سالخورده بیوه سالی یه بار &n ...

یکی داشتیم تو فامیل به مادرشوهره گفته بود قسم جون پسرت رو نخوری این مال منه در صورتی قسمش همیشه راست بود دروغ تو کار مادره نبود 

من به قانون کارماخیلی اعتقاددارم

ببین من خودم هر کی رو تو جاده خیابون ببینم سوار میکنم خصوصا زن و بچه یا پیرزن ، ... 

حالا فکر کن تو کند رو اتوبان کرج یه خانوم واستاده بود به شوهرم گفتم سوار کن حالا آرایش غلیظی هم داشت منم روز شهادت بود مشکی سرم بود تا شوهرم اومد ترمز کنه یه مسافتی طول کشید ماشین بایسته ، یهو دیدم خانومه داره نزدیک میشه ولی وسط راه پشیمون شد و سوار نشد 

تازه فهمیدم بله خانومه ..... بود چون من روسری مشکی بود منو از دور ندیده بود شوهرم ترکید از خنده گفت بیا دیدی چی بود طرف 😁😁😁😁ولی باور کن باز دلم براش سوخت چون تو آفتاب تو مرداد ماه

اره چه اشکالی داشت اگه مادرتون با تاکسی میرفت؟؟؟ گناه نکرده تو یه خونه هست با مامانتون 

اگه اینحوری که گفتین بوده واقعا بدجنس بوده اما ما تازه ماشین خریده بودیم پدرشوهرم خودش ماشین داشت ما ...

پدرشوهرت از طرف شما ثواب میکرده

یه وقتایی متوجه خستگی بچه هاشون نیستن 

وااای یااا خداااا  داداشت هیچی بهش نمبگه؟ میدونه شما میدونید؟

داداشم مستقیم بهش گفت که برام دعا گرفتی ولی اون حاشا کرد . دوباره ماه پیش توی خونه داداشم یه دعا انداخته زیر تختش😐اینا خانوادگی اهل دعا و جادو هستن واسه خودش از بس دعا گرفته شوهرش بدون اجازه آب نمیخوره

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

پدرشوهرت از طرف شما ثواب میکرده یه وقتایی متوجه خستگی بچه هاشون نیستن 

اره خداشاهده اصلا براش مهم نیس این بدبخت خسته کوفته شبکار بوده الان اومده دودیقه بخوابه درو میزد بزور اینو از خواب بیدار میکرد فلانی کمرش درد میکنه فرششونو شستن پهن کردن تو پشت بوم تو وردار ببر براشون😶😶😶حالا این دخترش که میگم هی میگفت اینو ببر دوتا کوجه اونورتر بود انگار پا نداشت خودش بره خیلی منو حرص داد وقتو بی وقت ولی دیگه زود جلوشونو گرفتیم

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
اره چه اشکالی داشت اگه مادرتون با تاکسی میرفت؟؟؟ گناه نکرده تو یه خونه هست با مامانتون 

خوب جالب اینجا بود میگفت در تالار وامیستاد تا مادرم بیاد باهاش بده تو ، چون واقعا زشته یه پیرزن از یه مقصد مشترک بیان عروسی ، بعد پسرش نیاردش ، فکر کن تو تالار میچسبد به مامانم ، در ضمن مادرم ناهار و شام می پخت میداد در خونش 

اونم هر روز الانم همین کار رو میکنه ، راستی اگر خواهرش یا مادرش یا هر کی یه مسلمان تو اون مسیر سوار ماشینش میشد ایشون میمرد؟؟؟؟؟؟؟