2777
2789
عنوان

لحظه مرگ دوباره میاییم نی نی سایت

135 بازدید | 12 پست

بیشتر کسایی که فوت میشن یا اجل معلق براشون پیش میاد

تمام زندگیشون از اول تا آخر جلوی چشمشون میاد پدر شوهرم وقتی میره تو دره این حس براش پیش میائو ومیگه همه چی رو دیدم  از کودکی تا همون سنش

پس یادتون باشه دوباره تمام روزهایی که نی نی سایت رفتین جلوی چشمتون میاد

اگر اینجا دل کسی میشکنید یا غیبت کسی رو میکنید همه رو دوباره میبینید منتها فرقش اینکه کلی شرمنده میشین ولی راه برگشت ندارین

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

مخصوصا گزارش زنان محترمه حواسشون باشه 😏😏

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک زننده های غیبت  جاری مادرشوهر 😁😁

حالا اونارو ما نمی‌شناسیم فکر نکنم شریک غیبتشون باشیم

اما اونایی که مثل یه افتاب پرست گزارش میزنن رو نمیشه ازشون گذشت. باید با گیوتین به سزای اعمالشون رسید😂

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
حالا اونارو ما نمی‌شناسیم فکر نکنم شریک غیبتشون باشیم اما اونایی که مثل یه افتاب پرست گزارش میزن ...

😂😂😂😂خودم از اونام البته فقط برای تاپیک های غیراخلاقی زننده گزارش میزنم

😂😂😂😂خودم از اونام البته فقط برای تاپیک های غیراخلاقی زننده گزارش میزنم

غیر اخلاقي آره ولی بعضیا از طرف خوششون نمیاد پستاشو گزارش میزنن یا تاپیکاشو 

اینارو باید به همون گیوتین قطع عضو( دست) کرد😂😑

آره درسته ن من گزارش الکی نمیزنم  مواد مذاب باید بریزن رو انگشت گزارش زننده😂😂

یه مشت خشن دور هم تشکیل اجتماع دادیم😂😂

پدر شوهرت روح از جسمش جدا شده بود که اینا دیده مثل برنامه زندگی پس از زندگی

میگه فقط همینو دیدم سریع اومدم تو جسمم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲