2777
2789
یعنی ازاد یه شهر دیگ قبول شی؟ چند هزار میخواد پرستاری

ارههه

پرستاری ازاد تومنطقه ۲، تا۳۳/۳۴هزارمیگیره

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
ریاضی ۳۲%شومیخونم.سوالای کنکورو کامل//بنظرت تا۲۰%میرنم ن؟

اره بابا 

ریاضی اریان حیدری خوبه

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارههه پرستاری ازاد تومنطقه ۲، تا۳۳/۳۴هزارمیگیره

اها مرسی😍

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
یعنی ازاد یه شهر دیگ قبول شی؟ چند هزار میخواد پرستاری

هیچییی دیگ برام اهمیت نداره

دیگ تهش  ازاد زابل /زاهدان ی کوفتی میارم دیگ

گرچه دانشگاه گیلان تا۱۸هزار دولتی گرفت

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
هیچییی دیگ برام اهمیت نداره دیگ تهش  ازاد زابل /زاهدان ی کوفتی میارم دیگ گرچه دانشگاه گیلان ت ...

اره ایشالا بخون قبولی 

مبحثی خوبه

حدفیات امسالم دقت کن

اره ایشالا بخون قبولی  مبحثی خوبه حدفیات امسالم دقت کن

کم بیش میخونم خداروشکر

ولی خب کامل نمیخونم.مثلاعربی تزجمه ش

و. .

درکل انشالاامسال هردومون قبولیم💪💪

قضاتی نوکنده

مرررسی گلم

میدونی چیه.من ازنخوندن بقیه خوشحال نمیشما نه. ولی خب میبنم این همه نخوندن خب ماهایی ک کم بیشم خوندیم حتمایجامیاریم دیگ خصوصاک پرستاری ظرفیتش بخاطرکرونا کشیده بالا وقبولیش سختم نیس زیاد

تازه فک نکنم زیاد مناطق محروم برن