2777
2789
اره سنوخوبه دکترش ازمایشمم نگرفتم خداروشکرک خوب بود امنیوسنتز چطوریه هزینش و انجامش

بخاطر اینکه ان تیت یخورده بالاست آمادگی اینو داشته باش که ازمایشت ریسک بزنه. منتها ریسک متوسط رو میفرستن سلفری (یه جور ازمایش خونه و بی خطره) و اگر خدای نکرده ریسک بالا باشه آمنیوسنتز میفرستن که نمونه گیری از آب دور جنین هست. یه آمپول زدن هست روی شکم! که یک درصد خطر سقط داره متاسفانه. 

هزینه آمنیوسنتز بستگی داره کجا بری. جای دولتی حدودا زیر یک تومن میشه، و جای خصوصی بالای دو میلیون میشه. 

هزینه سلفری بالای دوسه تومنه. ارزونتر اگه هست من نشنیدم!!! 

خدایا فرزندانی به ما عطا کن و این اولاد ما را سالم، صالح، خوش قدم، خوش روزی و عاقبت به خیر قرار بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ntخوب بود اما ازمایشم ریسک بالای سندرم داون زد.هم سلفری انجام دادم هم امنیوسنتز.روزای وحشتناکی گ ...

غربالگری خیلی جدیدا سرصدا کرده! چون همه رو نگران میکنن، اخر هم میبینی بچه ی همه سالم بوده الکی استرس دادن فقط! 

خدایا فرزندانی به ما عطا کن و این اولاد ما را سالم، صالح، خوش قدم، خوش روزی و عاقبت به خیر قرار بده 
چرا گفت 16هفته بیا امنیوسنتزانجام بدی ازمایش خونم گفت نرو دکتر گفت امجام بده رفتم انجام دادم

اره خب اگر‌امنیو سنتز میخوای انجام بدی دیگه به ازمایش خون نیاز نبود.امنیو رو حتما انجام بده

چقدر خنده به سیمای شما می آید  
غربالگری خیلی جدیدا سرصدا کرده! چون همه رو نگران میکنن، اخر هم میبینی بچه ی همه سالم بوده الکی استرس ...

اره واقعا.فقط خدادمیدونه چی کشیدیم تا جواب امنیو اومد.یعنی کارم فقط گریه بود

چقدر خنده به سیمای شما می آید  
اره واقعا.فقط خدادمیدونه چی کشیدیم تا جواب امنیو اومد.یعنی کارم فقط گریه بود

منم تا مورد اینجوری میبینم یاد روزای پر استرس خودم میفتم... 

منم تا مورد اینجوری میبینم یاد روزای پر استرس خودم میفتم... 

یعنی من الان تولحظه بدزندگیمم فقط بچموسفارش کردم ب خدا  انشالله صحیح سالم باشه  هیچکس این استرس نیفته

nb ربطی نداره برای امیدوارشدن زویت شد

چرا ، تیغه بینی مشاهده بشه علامت خوبیه

نگران نباش عزیزم

اره سنوخوبه دکترش ازمایشمم نگرفتم خداروشکرک خوب بود امنیوسنتز چطوریه هزینش و انجامش

نگران نباش اکثرا جواب امینو خوب درمیاد❤توکل کن.باسوزن نمونه یکم از مایع جنین برمیدارک میفرستن ازمایشگاه