2777
2789
یعنی من الان تولحظه بدزندگیمم فقط بچموسفارش کردم ب خدا  انشالله صحیح سالم باشه  هیچکس این ...

بهترین کارو میکنی. توکل بخدا 

اگه وضعیت مالیت خوبه به نظر من سلفری بده، اگه خدای نکرده بازم بد بود اونوقت آمنیوسنتز بده. 

منم میخواستم همین کارو کنم دکتر موافقت نکرد، گفت ریسکت خییلی بالاست ، حتما باید آمنیو بشی. چون خدای نکرده از ازمایش سلفری مورد ببینن بازم در نهایت میفرستن امنیوسنتز. چون پزشکی قانونی مجوز سقط رو فقط به جواب بد امنیوسنتز میده. 

خوب دیگه خیلی زیادی جلوجلو حرف زدیم! 

انشالله ماجرای شما هم مثل ماها بخیر میگذره

خدایا فرزندانی به ما عطا کن و این اولاد ما را سالم، صالح، خوش قدم، خوش روزی و عاقبت به خیر قرار بده 
نگران نباش اکثرا جواب امینو خوب درمیاد❤توکل کن.باسوزن نمونه یکم از مایع جنین برمیدارک میفرستن ازمایش ...

خیلی ممنون عزیزم یکم امیدارشدم ممنون ازکمک همتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازخدا میخوام نی نیت صحیح وسلامت باشه برای منم دعا کن هفته دیگه انومالی دارم😢

چشم عزیزم دعات میکنم منم والامن همیشه همه زنا حامله دعامیکنم بعدخودمو واقعاسختع استرس کی تموم شه

چشم عزیزم دعات میکنم منم والامن همیشه همه زنا حامله دعامیکنم بعدخودمو واقعاسختع استرس کی تموم شه

عزیزم منم همیشه دعا میکنم همه خانوما بسلامتی و خوب فارغ بشن.دوره پراسترس ولی شیرینیه 😘بسپر دست خدا خودش بهترین محافظه .البته که استرس هست منم مثل خودتم پراز استرس😢

عزیزم اصلا نگران نباش من بهت اطمینان میدم که بچه ات سالمه حالا ببین کی بهت گفتم حرف امروز منو به خاطر داشته باش

منم این روزا رو تازه گذروندم و چه استرس هایی که این مدت نکشیدم ولی کاش اصلا خودمو اذیت نمی کردم چون بهتره ما اول به خدا توکل داشته باشیم بعد هم آزمایش های لازم رو انجام بدیم و بقیه مسیر رو بسپاریم دست خدا و دیگه استرس نکشیم..

ان تی من خیلی بیشتر از مال تو بود ۴/۰۴ ولی هم آمنیو هم آنومالی هم اکو خوب بودن همشون خداروشکر البته قراره تو هفته های بالاتر تکرار کنم..درسته استرسمون تمومی نداره ولی میتونیم از شدتش کم کنیم..ان شاءالله که نینی تون سالمه عزیزم..ان شاءالله همه ی نینی ها سالم باشن.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن