سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 عنوان بیان عکس کیک درست کردمو ببینن😑😑 219 بازدید | 21 پست کیک سالگردازداوجمونه به خاطرکرونا خودم درست کردم باراول هست اگه بدشده نخندین🙊🙊🙊🙊 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍 1400/02/09 | 22:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati99fff عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 409 لایک ۱۴ سال درس خوندم ولی چه فایده که کار گیر نمیاد حتی برای منشی شدن، عاشق نوشتن هستپ
یه_دختر_باهوش عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 9817 بروز رسانیم سوختتت 😑😑 کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏 میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 الان میزارم یکم صبرکنیدنتم بده هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
خانم_آقاشون۵ عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 398 عزیزممم چه خوشگل و تمیز شده😍🤭 مباارک باشه ایشالا خیلی عالیه
یه_دختر_باهوش عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 9817 خیلیم عالیه که 😐مبارک باشه 😍 کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏 میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
aska69 عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 509 الان میزارم یکم صبرکنیدنتم بده آفرین خیلیم خوبه👏 هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
fati99fff عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 409 الان میزارم یکم صبرکنیدنتم بده عالیه ۱۴ سال درس خوندم ولی چه فایده که کار گیر نمیاد حتی برای منشی شدن، عاشق نوشتن هستپ
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 عزیزممم چه خوشگل و تمیز شده😍🤭 مباارک باشه ایشالا خیلی عالیه واقعا باراولمه 🙊خودم فکرمیکنم زشت شده😬 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 آفرین خیلیم خوبه👏 مرسی😍 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍