سوگند1393 مدیر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 عنوان بیان عکس کیک درست کردمو ببینن😑😑 | مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 21 پست کیک سالگردازداوجمونه به خاطرکرونا خودم درست کردم باراول هست اگه بدشده نخندین🙊🙊🙊🙊 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍 1400/02/09 | 22:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_آقاشون۵ عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 398 واقعا باراولمه 🙊خودم فکرمیکنم زشت شده😬 چقددر خوب نه واقعا برای بار اول خوب نیست عااالیه😍کیک خامه ای قلق خوب درآوردنش سخته شما بار اول ترتمیز و خوشگل درآوردی
ملکه__یخی عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 6970 الان میزارم یکم صبرکنیدنتم بده عالیه دختر😌خسته نباشی مبارک باشه ب پای هم پیر شین💕 ۷ساله در انتظارم مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 چقددر خوب نه واقعا برای بار اول خوب نیست عااالیه😍 کیک خامه ای قلق خوب درآوردنش سخته شما بار اول تر ... مرسی😬اره خامه خیلی اذیت کرد😑تاشکل بگیره😒 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 عالیه دختر😌خسته نباشی مبارک باشه ب پای هم پیر شین💕 مرسی گلم😍😍 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 مرسی به همتون بهم انگیزه دادین ❤❤❤❤❤❤ هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍