2777
2789
عنوان

ازدواجم دیر شده

814 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها خوبین؟ 

من مهر امسال 26 سالم تموم میشه.. میشم 26 ساله و وارد 27 میشم... با اینکه خواستگار دارم و کم نیس واقعا ولی هنوز ازدواج نکردم دوست دارم زودتر عروس شم... هنوز سر کار نرفتم دارم ارشد میخونم پارسال قبول شدم و تمومم بکنم مشخص نیس کار باشه یا نه ینی قید آشنایی تو محیط کاریو حالا حالاها باید بزنم تو دانشگاهم ک نمیرم فعلا بچه هامونم جالب نیستن خیلی.. باب میلم نیس خودم درشت اندامم نسبتا و یه آدم همینجوریم میخوام و قد بلند که بهم بیایم.. فقط دو نفر اینجوری بودن تا حالا ک یکیشون میخواست برای همیشه بره ایتالیا اون یکیم باز کارش ب مشکل خورد دیگه ادامه ندادیم... یه بار ازین فالگیرا فال گرفتم چرت و چرند جواب آدمو میدن همش میگه بستگی داری نمیدونم چکار کنم دیگه ناراحتم واقعا،چرا نمیشه اخه😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم همسن تو هم یه سال بزرگتر و مجردم حست رو درک میکنم  از زندگی خودت لذت ببر یا ازدواج میکنی یا ...

دقیقا دارم همین کارو میکنم سعی میکنم زبان بخونم ورزش کنم تفریح طبیعت گردی برم ارشدمو بخونم فیلم ببینم و ازین کارا... بهترین دوستمو دو ساله ندیدن شهر دیگس دانشگاه داره اونم فقط با اون رفت و آمد دارم سخته واقعا مخصوصا الان با این کرونا و کم شدن رفت و آمدا اصلا معاشرتی نیس... تنهام خیلی... تک فرزندم هستم دیگه فکرشو بکن.. ازدواج کردن رو برای پر کردن خلا زندگیم نمیخوام بگم چون تنهام نه من همه عمر تا الان تنها بودم نمردم ک... ولی احساس نیاز دارم به یه همدم به یه قناری 😂😂

حالا اکثر دخترا به سن شما میگن میخواییم درس بخونیم اخه ازدواج نمیکنن🤨

ولله هر جا رفتیم خواستگاری اونایی که به سن شما هستن میگن قصد ازدواح نداریم  فقط اوناییکه ۳۰ به بالا هستن قصد ازدواج دارن 

ولله هر جا رفتیم خواستگاری اونایی که به سن شما هستن میگن قصد ازدواح نداریم  فقط اوناییکه ۳۰ به ...

وااا😂من دارم من قصد ازدواج دارم🤣چه جااالب... مشهد ک اینجوری نیس همه تند تند ازدواج میکنن... ازدواج خوب خیلییییی خوبه بهتره زودتر اتفاق بیفته زمانی که هر دو طرف به بلوغ عاطفی و فکری رسیده باشن ک من حس میکنم رسیدم و وقتشه 

دقیقا دارم همین کارو میکنم سعی میکنم زبان بخونم ورزش کنم تفریح طبیعت گردی برم ارشدمو بخونم فیلم ببین ...

میفهممت عزیزم من سنم بهت نزدیکه پارسال که تو سن تو بودم و بخاطر اینکه نمیخواستم تنها بمونم یه همدم داشته باشم یه نفر رو قبول کردم و مدام از عیباش چشم پوشی میکردم الان که رابطمون تموم شده بهش فکر میکنم بیشتر از ترس تنها موندن بود چون میخواستم یه کسی باشه، و ازدواج کنم 

ولی الان دارم روی خودم کار میکنم که تنهایی رو بپذیرم و بتونم خودم حس خوب و خوشبختی داشته باشم .

رو چه حسابی میگی ازدواجت دیر شده؟ازدواج موفق شرطه نه هر ازدواجی،بعدم شما تحصیلکرده مملکت به حساب میاین اعتقاد به فال قهوه آخه!

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️