2777
2789
عنوان

طلاق

214 بازدید | 37 پست

دارم طلاق میگیرم یک‌غم عجیبی تو دلم هرکاری میکنم حالم خوب نمیشه

علت طلاق ام کتک بزن ، فحش میده ، معتاد ، خرجی نمیده ، خرج ام‌نمیکنه تو این مدت نه دنبالم امده هیچ کاری نکرده فقط ام پیام های فحش تهدید تاحالا داده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اره ولی تو دلم موند بفهم زندگی متاهلی یعنی چی عشق یعنی چی فقط فقط تو این دوسال فقط عذاب کشیدم

عزيزدلم...ايشالا كه ازدواج خيلي خوبي ميكني خوشبخت ميشي طعم همه ي اينايي كه گفتي و ميچشي❤️فقط يه نصيحت خواهرانه ،عجله نكن واسه ازدواج دوم...ايشالا به وقتش يه آدم درست حسابي مياد سر راهت

چقدقلبم ب دردمیاد وقتی تاپیک طلاق میبینم💔دیگ دوستش ک نداری نه؟

ادمی که ننگ هرزگی به زنش میزنه تو این مدت یک بار برای برگشتنم تلاش نکرده دوست داشتن کجا بود فقط حسرت یک زندگی خوب متاهلی رو توی دلم‌موند

گذشته ی بد آدمو پیر میکنه تو اوج خوشی یهو دلت میگیره با این اوصاف جدا بشی باید خوشحال باشی الان و ...

دقیقا خوب تازه ازدواج میکنی دوست داری با شوهرت بری بیرون ناهار و باهم بخورید ولی مال من بیکار بود تا بعدظهر خواب بود بعدش میرفت دنبال رفیق بازیش تا بهش میگقتم بیا بیرم بیرون میگفت پول ندارم یا میگفت هوا سرد مردم چی میگن زن تو توی این هوا ببرم بیرون