2777
2789
عنوان

؟؟ی سوال؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 52 پست
شما لندن زندگی میکنید؟

عزیزم من کلا یک ماهه عروسی کردم فعلا که ساکن تهرانم اما همسرم برا ادامه درسش و کارورزی و شغلش  باید برگرده منم باید همراهش برم 

من یه بانو جان خوشبختم در کنار حمایت های خداوند مهربانم با نعمت سلامتی و وجود خانواده و عزیزانم در کنار همسر جان همه چی تموم و خوبم رابطه ای سرشار از عشق و احترام و صمیمیت دو طرفه دارم عاشق رشته و شغلمم و بسیار امیدوار و هدفمند جلو میرم و روی خودم کار میکنم 🌹😊 خداروشکر بابت خوشبختیم آسایشم آرامشم و استقلالم و عشقم و خانوادم  و رفاه مالیم 😊 
کلا پزشکی تو آمریکا ۱۱ سال طول میکشه  پس نهایت تا ۲۷ درسم تموم میشه میتونم برم سوئد🙂

به سلامتی عزیزم 

منظور من توی ایران بود

راجب کشورای دیگه اطلاع ندارم پس اظهار نظر هم نمیکنم😊

همه دنیا بخواد و تو بگی نه...نخواد و تو بگی آره تمومه!🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لندن که پایتخت انگلستانه از ایران هم خیلی دوره  تو چرا با همسرت نرفتی انگلیس

بله پایتخت انگلستان اما من کلا یک ماهه عروسی کردم و خونه خودمم قطعا همسرم برای ادامه کارورزی بره منم همراهش میرم 

من یه بانو جان خوشبختم در کنار حمایت های خداوند مهربانم با نعمت سلامتی و وجود خانواده و عزیزانم در کنار همسر جان همه چی تموم و خوبم رابطه ای سرشار از عشق و احترام و صمیمیت دو طرفه دارم عاشق رشته و شغلمم و بسیار امیدوار و هدفمند جلو میرم و روی خودم کار میکنم 🌹😊 خداروشکر بابت خوشبختیم آسایشم آرامشم و استقلالم و عشقم و خانوادم  و رفاه مالیم 😊 
عزیزم من کلا یک ماهه عروسی کردم فعلا که ساکن تهرانم اما همسرم برا ادامه درسش و کارورزی و شغلش  ...

موفق باشی عزیزم 

منم خیلی تحقیق کردم 

اول باید اینجا پزشکی بخونم بعد که درسم تموم شد برا تخصص اپلای کنم برم کانادا 

استارتر نمیدونم چجوری تو این کرونا و تحریم رفته امریکا ازمون داده😐

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
چه جالب کجا آزمون دادید منم آزمون بدم!  عزیزم اگه دنبال بورس گرفتنی بدون اول باید اینجا قبول ش ...

ببین عزیزم 

کنکور ایران توی قبولی آزمون mcat تاثیر داره اما شرط نیست

موفق باشی عزیزم  منم خیلی تحقیق کردم  اول باید اینجا پزشکی بخونم بعد که درسم تموم شد برا ...

ممنون عزیزم امیدوارم به تمام اهدافت برسی 

ببین میتونی برا همون پزشکی عمومی هم اپلای کنی 

اما اول باید اینجا قبول شی اگه دانشگاه های معتبر ایران مثل شهید بهشتی قبول شی شانست بیشتره و نمره مدرک آیلتس زبانتم باید بالا باشه 

فک میکنم ایشون یکی از اهدافش بورس گرفتنه و اینجا اینجوری بیان کردن برا منم عجیب بودم 😄