2777
2789
عنوان

؟؟ی سوال؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 52 پست
ایشالا phd رو هم میگیری عزیزم

قربونت

پست قبلتو الان خوندم عزیزم تو مقطع لیسانس جراحی قلب اصلا نداریم عزیزم!

شما اول باید پزشکی قبول شی بعد هفت سال تازه ازمون تخصص شرکت کنی واسه قلب و عروق 

همه دنیا بخواد و تو بگی نه...نخواد و تو بگی آره تمومه!🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک قبلی که میخواستی بری سوئد😂

الانم خیلی دوس دارم 

میخواستم تو ایران بخونم بعدش برم سوئد 

هنوزم تصمیمم تغییری نکرده 

بعد از گرفتن مدرک لازم ( یا ایران یاهم آمریکا) میرم سوئد

😂 سخت نیست عزیزم خودت میتونی واسه تحصیل بری  فقط مدرک تافل با نمره بالای ۸۵ یاهم مدرک آیلتس ...

همون ازمون دادن که انقدر راحت میگی میدونی چقدر سخته؟از کنکور برا ما سخت  تره

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
قربونت پست قبلتو الان خوندم عزیزم تو مقطع لیسانس جراحی قلب اصلا نداریم عزیزم! شما اول باید پزشکی ق ...

کلا پزشکی تو آمریکا ۱۱ سال طول میکشه 

پس نهایت تا ۲۷ درسم تموم میشه میتونم برم سوئد🙂

مرسی از مشاوره ی تاثیر گذارت خواهر😂

خواهش میکنم قابلی نداشت..مشاوره دیگه ای هم خواستی درخدمتم😂😂😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بسلامتی 

ولی برای بورسیه پزشکی نیویورک اول باید تو کشور خودت کنکور داده باشی و پزشکی روزانه قبول شده باشی! که از طرف اون دانشگاه بورس شی! 

همسر من هم حدود 5 سال قبل بورسیه شده دانشگاه لندن الان ترم 10 هستش 

من یه بانو جان خوشبختم در کنار حمایت های خداوند مهربانم با نعمت سلامتی و وجود خانواده و عزیزانم در کنار همسر جان همه چی تموم و خوبم رابطه ای سرشار از عشق و احترام و صمیمیت دو طرفه دارم عاشق رشته و شغلمم و بسیار امیدوار و هدفمند جلو میرم و روی خودم کار میکنم 🌹😊 خداروشکر بابت خوشبختیم آسایشم آرامشم و استقلالم و عشقم و خانوادم  و رفاه مالیم 😊 
بسلامتی  ولی برای بورسیه پزشکی نیویورک اول باید تو کشور خودت کنکور داده باشی و پزشکی روزانه قب ...

اما به من نگفتن کنکور لازمه

بدون کنکوره ایران آزمون دادم

اما به من نگفتن کنکور لازمه بدون کنکوره ایران آزمون دادم

چه جالب کجا آزمون دادید منم آزمون بدم! 

عزیزم اگه دنبال بورس گرفتنی بدون اول باید اینجا قبول شی پس بشین درستو بخون 

شما فک کنم اصلا اطلاعات کافی راجع به بورس ندارید و تایپیک زدید 

چون تو یکی دیگ از تایپیک هاتون نوشته بودید میخوایید برید لیسانس جراحی قلب بخونید!!! 

من یه بانو جان خوشبختم در کنار حمایت های خداوند مهربانم با نعمت سلامتی و وجود خانواده و عزیزانم در کنار همسر جان همه چی تموم و خوبم رابطه ای سرشار از عشق و احترام و صمیمیت دو طرفه دارم عاشق رشته و شغلمم و بسیار امیدوار و هدفمند جلو میرم و روی خودم کار میکنم 🌹😊 خداروشکر بابت خوشبختیم آسایشم آرامشم و استقلالم و عشقم و خانوادم  و رفاه مالیم 😊 
بسلامتی  ولی برای بورسیه پزشکی نیویورک اول باید تو کشور خودت کنکور داده باشی و پزشکی روزانه قب ...

لندن که پایتخت انگلستانه از ایران هم خیلی دوره 

تو چرا با همسرت نرفتی انگلیس

آره خب خیلی سخته اما خوبی که داره اینکه مثل کنکور رقابتی نیست 

نه عزیزم اتفاقا رقابتش شدید تره

تو ایران فقط ایرانیا ازمون میدن برا امریکا بهترینای هر کشور ازمون میدن

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..