2777
2789
عنوان

فلج خواب یا همون(بختک)

411 بازدید | 30 پست

من بهش نمیگم بختک چون میدونم مبنای علمی داره ، ولیییی اگر مبنای علمی هم داره تاحالا دلیلی براش اثبات نشده(ینی دلیل علمی نداره ولی مبنای علمی داره🤔) میدونم شماهم گیج شدید!

این دقیقا چیزیه که منو عصبیو گیج میکنه..

حالا بگذریم....یه بار دوبار اگه براتون اتفاق بیفته خوب یه چیز طبیعیه ولی برای من خیلیییی اتفاق میفته 

بزارین تجربمو بگم: وقتی بیدا میشم نمیتونم خودمو حتی کوچیک ترین انگشتمو تکون بدم، نمیتونم صحبت کنم ، حس ترسناکیه ، بیدار میشم در حالی که میبینم میشنوم ولی این زمانی هست که هنوز حتی چشمم باز نکردم (مثل مرز خواب و بیداری ، نمیدونم میتونین درک کنین یا نه)

اولاش فکر میکردم چون به کمر میخوابم این اتفاق برام میفته ولی در کمال تعجب همین امروز به پهلو خوابیده بودم شب هم نبود که بگم طولانی مدت خابیدم ....

نه دارویی داره نه هیچ چیز ...چندین بار موقعی که پتو روی سرم بود اتفاق افتاد که معجزه شد واقعا داشتم خفه میشدم ...

تجربتونو از فلج خواب (بختک) بگین

وای برای منم اتفاق افتاد ولی بخاطر یکی از ترس هام

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظریه های مختلفی هست

یکیش اینه که موجودات برتر فرازمینی دارن روی شخص آزمایشاتی انجام میدن

یکی دیگه اینه که موجودات نامرئی مثل جن دارن استفاده جن*ی میکنن!!!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من خیلی اینجوری میشدم حدودا چهار سال پیش 

تا چشم رو هم میذاشتم یهو اینجوری میشدم خیلی حس عذاب آوریه

فکر کنم از سردیه مغز باشه، شبا قبل از خواب کف سرت رو با روغن سیاهدونه ماساژ بده،. گرمیجات بیشتر بخور، دمنوش استخوطوس و گل گاو زبون بخور 

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪

من تا حالا برام پیش نیومده با این که طاق باز می خوابم، حتی تو دوره هایی از زندگیم که استرس داشتم و اینا

اینو درست گفتی که مبنای اتفاق افتادنش از نظر علمی هنوز کشف نشده...گاهی وقتا فکر می کنم شاید از نظر ژنتیکی هم بحث مستعدش بودنش تو افراد مختلف با درجات متفاوت دخیل باشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!