2777
2789
[QUOTE=188167231]من خیلی آرومم اصلا کاری به کار کسی ندارم همیشه م سعی کردم منطقی رفتار کنم ولی وقتی ...

ممنون عزیزم،شماهم جزای کارتون رو میگیرید لذت بردم وقتی حرفاتونو شنیدم تا باشه از اینجور نامادریا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چطوری اخه سخته تو یه خونه باهاش باشی و قهر باشین،مثلا موقه غذا خوردن اینا کی درس میکنه کی میشوره

من خونه مامان بزرگم میمونم

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
خوشبحالت کاش منم مادربزرگ داشتم که همیشه همونجا میموندم بجا اینکه این فضای مسخره خونه رو تحمل کنم&nb ...

مگ‌چیکارت میکنه

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
همش غر میزنه همش دعوا همش بحث 

غر چی؟؟ 

چرا خب دلیل

غر چی؟؟  چرا خب دلیل

کلا که با خرید کردنام مشکل داره ،بعدم همش میگه اینکارو چرا نکردی اونکارو چرا نکردی انتظار داره کل کارای خونه رو براش بکنم منم ک کوزت نیستم زیر بار حرف زورم نمیرم ،دیگه سرهمین همش دعوا داریم

کلا که با خرید کردنام مشکل داره ،بعدم همش میگه اینکارو چرا نکردی اونکارو چرا نکردی انتظار داره کل کا ...

خرید کردن اول اینکه از بابات ی درامد خاص بگیر 

اون ک میگه ب حرفش گوش کن بعنی چی ک کوزت باشی؟؟ 

بگو هرکی وظیفه خودشو انجام میده...

خرید کردن اول اینکه از بابات ی درامد خاص بگیر  اون ک میگه ب حرفش گوش کن بعنی چی ک کوزت ب ...

کلا مغزش مشکل داره ،نه که خونه باباش هیچی براش نگرفتن الان به بابام میگه توم نباید اینهمه براش خرج کنی چه معنی میده دختر اینقد نازپرورده باشه.وظیفه هم نمیشناسه خب وگرنه من همیشه کمک کردم با اینکه درس دارم ولی همیشه کارای خونه م انجام دادم که بهونه دستش ندم ولی بی فایده س