2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه خاله داشتم که توی ۴۰ سالگی فوت شد و بعد از یک مدتی پدرش با یه خانومی از اقوام دور ازدواج کرد. واقعا خانوم خوبیه با کسی کاری نداره ولی بچه های خالم اصلا دوسش ندارن . اون خانوم هم انسانه و گاهی ممکنه حرفی بزنه یا کاری کنه که جالب نباشه ولی والا ما که مادر داریم دهنمون رو سرویس کرده ولی نامادری اونا خیلی بهتره. اما متاسفانه بچه هاش دائم گلگی دارن و نمیخوانش

چرا نامادری روید جاانداختن بنظرم اونم آدمه یعنی مادر یه بچه اونو داد نمیزنه که جلو اشتباهشو بگیره یا نصیحت نمیکنه؟؟بیاین ازیه دید دیگه نگاه کنیم

خداجونم؟؟؟  

من یکبار به دختر خالم گفتم نامادری مثل مادرشوهره

دنیایی هم خوبی کنه آدم از ته دل دوسش نداره

و بهش گفتم وقتی عمیقا فکر میکنم میبینم مادرشوهرم خیلی بیشتر از مادرم بهم خوبی میکنه ولی من بی اختیار بازم مادر خودم رو ترجیح میدم

چیکارمیکنه که اذیت میشی

همش گیره همش دنبال بهونه س اعصاب برام نمونده،قبلنا مشکل کمتر داشتیم چون دانشگاه بودم الان این کرونا باعث شده که خونه باشم و همش دعوا

ارتباط تون چطوره؟توم مشکلات زیاد داری یا نه باهم کنار میاید 

فقط هنش باهام قهر میکنه💁‍♀️

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
همش گیره همش دنبال بهونه س اعصاب برام نمونده،قبلنا مشکل کمتر داشتیم چون دانشگاه بودم الان این کرونا ...

شاید نگرانته نمیخاد کاراشتباهی انجام بدی که روحت خدشه داربشه از دردوستی باهاش وارد شو،چندسالته؟؟

خداجونم؟؟؟  

وایی من داشتم فقط خدا بهت صبر بده

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
چرا نامادری روید جاانداختن بنظرم اونم آدمه یعنی مادر یه بچه اونو داد نمیزنه که جلو اشتباهشو بگیره یا ...

من اصلا نمیگم که نامادری همشون بد هستن اتفاقا هستن اوناییم که محبت میکنن به بچه شوهرشون بخاطر اینکه میدونن یه بچه مظلومه بی گناهه،ولی افسوس که این مدلیش گیر ما نیومد