2777
2789
شاید نگرانته نمیخاد کاراشتباهی انجام بدی که روحت خدشه داربشه از دردوستی باهاش وارد شو،چندسالته؟؟

نه قضیه این نیس ک ،انتظار داره من بشینم کارای خونه رو انجام بدم منم درحد توان کمک میکنم ولی درس دارم نمیتونم ک 24ساعتی در خدمتش باشم من ترم آخر کارشناسیم و یک ماه دیگه ارشد دارم 23سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش گیره همش دنبال بهونه س اعصاب برام نمونده،قبلنا مشکل کمتر داشتیم چون دانشگاه بودم الان این کرونا ...

توی هر مسئله ای که باهم اختلاف نظر دارین

بدون جبهه گیری خودتو جای اون بذار

و ببین خوبیتو میخواد

راستش من بعد از اینکه خودم بچه دار شدم و بچه ام بزرگ شد 

دقیقا مثل مادرم که به من گیر میداد بهش گیر میدن

چون واقعا ما چیزهایی رو میبینیم که اونا اصلا تصورش نمیکنن

و نمیخواییم بخاطر یه اشتباه از روی ناآگاهی به خودشون آسیب بزنن

حتی به این قیمت که دوسمون نداشته باشن

خیلی بده خیلی،یعنی برای دشمنمم این وضعیت رو نمیخوام 

واقعا درکت میکنم چند سالته مادرت کجاس

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
من یه خاله داشتم که توی ۴۰ سالگی فوت شد و بعد از یک مدتی پدرش با یه خانومی از اقوام دور ازدواج کرد. ...

من یه پسر دارم که از زن سابق شوهرمه باهم خوبیم تازه من بعضی وقتا باهاش قرقر  میکنم میاد بغلم میکنه میگه قربون اون عصبانتت بشم که جذابتر میشی 😂😂 کلا باهم راه میایم و خوبیم ۱۴ سالشه از پنج سالگی پیش منه از اون موقع هم مادرش نخاسته پسرمو ببینه پسرمم میگه دیگه دوست ندارم ببینمش

توی هر مسئله ای که باهم اختلاف نظر دارین بدون جبهه گیری خودتو جای اون بذار و ببین خوبیتو میخواد ر ...

اون اصلا یه آدم بی سواده و کلا عاقل نیست(توهین نباشه منظورم ازلحاظ سواد تحصیلی نیست فقط کلا عقل و شعور منظورمه)هیچی نمیفهمه فقط بلده توهین کنه 

من یه پسر دارم که از زن سابق شوهرمه باهم خوبیم تازه من بعضی وقتا باهاش قرقر  میکنم میاد بغلم می ...

چقد خوشحال شدم،خوشبحال اون پسر که نامادری مث شما داره ای کاش همه مث شما باشن 

چرا نامادری روید جاانداختن بنظرم اونم آدمه یعنی مادر یه بچه اونو داد نمیزنه که جلو اشتباهشو بگیره یا ...

افرین باهات موافقم حالا جالبیش اینجاست اگه یه زن و شوهر یه بچه از پرورشگاه بیارن  میشه بهترین مادر دنیا ولی اگه یه خانمی بچه شوهرش رو بزرگ کنه میشه نامادریه بدجنس حالا منظورم این نیست که همه خوبن و.... ولی خوب نباید ترو خشک رو پای هم سوزوند همه جا بدو خوب دارن دیروز با یه نفر بدجور بحثم شد از اخر دیدم به هر زبونی میگم نمیفهمه مجبور شدم چارتا درشت بارش کنم خداییش درست نیست دیگه 

مادرم جدا شده وقتیکه9سالم بود...23سالمه 

برو پیشش

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
چقد خوشحال شدم،خوشبحال اون پسر که نامادری مث شما داره ای کاش همه مث شما باشن 

قربونت عزیزم بخدا نمیخام بگم ادم خوبیمو و ادای مادرای مهربونو در بیارم ولی سعی کن یکم باهاش راه بیای همیشه فک کن اگه مادره خودتم بود اینقد سریع از بعضی رفتاراش ناراحت میشدی  ماشالله بزرگی دیگه سعی کن باهم کنار بیاین اگه دوست نداری به چشم مادر نگاهش کنی فک کن یه هم خونه اید اینطوری بهتر باهاش راه میای  عزیزوم 

قربونت عزیزم بخدا نمیخام بگم ادم خوبیمو و ادای مادرای مهربونو در بیارم ولی سعی کن یکم باهاش راه بیای ...

من خیلی آرومم اصلا کاری به کار کسی ندارم همیشه م سعی کردم منطقی رفتار کنم ولی وقتی طرفت هیچی نفهمه و درگیر افکار پوچ خودش باشه دیگه اصلا حرف زدن جواب نمیده

[QUOTE=188167231]من خیلی آرومم اصلا کاری به کار کسی ندارم همیشه م سعی کردم منطقی رفتار کنم ولی وقتی طرفت هیچی نفهمه و ..راست میگی بعضی ادما هیچی نمیفهمن به هر حال تو داری باهاش زندگی میکنی بهتر از ما شناخت داری  إن شالله خدا کمکت کنه همه چی همچنطور که دوست داری برات محیا بشه