بچه ها این مدل گوشیو کسی داشته خودتون یا از اطرافیان لطفا اگه داشته بگین حتما چطوره راضین یا نه..اوناییم که نمیدونن الآن مشخصاتشو میزارم
دختر جنوبیتونم من دقیقا از هموناییم که دوست دارم سریع با همه دوست شم و ارتباط برقرار کنم میخوام همیشه شادو پرانرژی و الهام بخش باشم...دهه هشتادیم و عاشق هنرررر به نی نی سایت مثل یه جور کلاسه افزایش تحمل نگاه میکنم لبخندت قشنگ ترین اتفاق دنیاست
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ❤️پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ❤️خدایا شکرت به هزار و یک دلیل 🙏🙏🙏
دختر جنوبیتونم من دقیقا از هموناییم که دوست دارم سریع با همه دوست شم و ارتباط برقرار کنم میخوام همیشه شادو پرانرژی و الهام بخش باشم...دهه هشتادیم و عاشق هنرررر به نی نی سایت مثل یه جور کلاسه افزایش تحمل نگاه میکنم لبخندت قشنگ ترین اتفاق دنیاست
من خواهرم نوت ۸ داره ، کیفیت دوربین عالییییی ، خودم a 21 s دارم راضی هستم ولی دربین خوبی نداره عوض ش مال من ۵۰۰۰ هست باطری ش برای خواهرم ۴۰۰۰ ، که قطعا واسه من بهتره