2821
2789
عنوان

روزای دلگیر

165 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها.من چند روزیه همش دارم میریزم تو خودم گفتم بیام با شما دردو دل کنم.نامزدم مثل قبل بم توجه نمیکنه مثلا من سر ماه که حقوق گرفتم خاستم مانتو بگیرم بهم گفت نمیخواد از حقوقت مانتو بگیری خودم پول میزنم برات سفارش بده.یا دیشب بم میگه چی نیاز داری صب بگیرم برات بهش گفتم فلان چیز رو میخوام امروز اومد دنبالم محل کار گفت سرو وضعم بده برم ی دوش بگیرم خرید میکنم میارم برات گفتم میخوای خودم برم بیرون بگیرم دیگع تو بکارات برسی دیدم کلا لحنش سرد شد بدش اومد گفت نه خودم میگیرم الان برات هیچی منو اورد رسوند و رفت دوساعته.الان زنگ زدم بهش میگم کجایی میگه خونع بودم دارم میرم دنبال دوستم بریم بیرون.خیلی ناراحت شدم خوب وقتی نمیخای بگیری یا کاری برام کنی چرا حرفشو میزنی.اینم بگم که اصلا خسیس نیست.نمیدونم چشه این چند روز اینجور میکنه بغض داره خفم میکنه یعنی براش مهم نیستم دیگه😔💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مانتو رو که گفته خودم پول میدم محبت بوده دیگه.

این مورد امروزم شاید فراموش کرده بهش یادآوری میکردی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اگه توجهه پس چرا نزاشت خودم از حقوقم مانتو بگیرم.ایقد لفتشداد ک حقوقم رفت مانتو هم خودش نگرفت برام

خب بدع ک با پول خودش میخاس بگیرع؟

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

مانتو رو که گفته خودم پول میدم محبت بوده دیگه. این مورد امروزم شاید فراموش کرده بهش یادآوری میکر ...

بهش گفتم داد زد سرم.منم دیگ‌چیزی نگفتم ولی میدونست چقدر اون مدل مانتو رو دوس دارم زورم از این اومد ک امروز خاسم خرید کنم نزاشت و فرسادم خونه خودشم نخرید برام .مانتوام سایزمو تموم کردن

ازش نپرسیدی؟چراشو؟ مشکلش چیع؟

نه من نیاز ندارم بع خرید کردن اون خودم کارمندم ولی الکی میگ میگیرم و اینجور میکنه خیلی دلم میگیره بخدا الان پر چشام اشکه.خیلی راحت الان پشت گوشی میگ دارم میرم دنبال دوستم بریم بچرخیم

بهش گفتم داد زد سرم.منم دیگ‌چیزی نگفتم ولی میدونست چقدر اون مدل مانتو رو دوس دارم زورم از این اومد ک ...

پس اگه اینطوره بشین جدی صحبت کن باهاش دلیل رفتارشو بپرس.

اگرم باز داد و بیداد کرد یکم بیشتر فکرکن رو ادامه رابطه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بی خیال بابامرهابیشترشون همینن شوهرم ۱۷ساله که همخ روزتایک یادویاسه شب میره بادوستاش تفریح ومنوبچه ه ...

بعد نمیزاره من تکون بخورم.گفتم خودم برم خرید الان همچین قیافه گرفت گفتم باشه غلط کردم حوصله جنگ اعصاب ندارم

2790
2823
2791
2779
2792