2777
2789
عنوان

روزای دلگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 41 پست
خودش انتخاب کرد منم گفتم باشه برا بیرون اینو میگیرم گف خیلی قشنگه و بگیرش

واقعا😐😐😐😐😐شاید پول نداشته یا پولشو واسه کار دیگه میخواسته من الان خودم شلوار راحتی میخوام بگیرم از همکار خودم میگه نه واست میگیرم همچنان من بدون شلوارم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😥😥😂😂

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه بیرونه با دوستش.اس دادم بش گفتم اون‌مانتوعه سایزمو تموم کرد پرو پرو گف بهترشو میگیرم برات.گفتم کا ...

حالا وقتی کنارت بود بهش بگو من عصبی میشم اینجوری. وقتی میخوام کاری کنم و چیزی بخرم باید انجامش بدم وگرنه اعصابم میریزه بهم‌ اما تو خونسردی و و اخلاقت با من فرق داره

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

حالا وقتی کنارت بود بهش بگو من عصبی میشم اینجوری. وقتی میخوام کاری کنم و چیزی بخرم باید انجامش بدم و ...

وای اصلا اتفاقا من خیلی زود رنج و عصبی ام.یچی بخام نشه جنگ را میندازم.همون موقع اس دادم بش جنگ شد بعد یسات خودش زنگ زد گف تا فردا همه انجام میشه خخخ

واااا شوهرت اصلا طبیعی نیست. چرا الکی برای توجیح کارش میگی بیشتر مردا اینجورین؟؟!!! ما که ندیدیم. ...

من ازاول باهاش مخالفت میکردم امااون همش چسرم عربده میکچشیدومی رفت وبه هیچ طریقی قانع نمیشه نره تازه ماشین مخصوص کوه وکمرخریدتاراحت تربرن تفریح کسی که النطورباشه به هیچ طریقی درست نمیشه اون منوآدم حساب نمیکنه که بتونم جلوشوبگیرم اینکه خوبه هرماه نصف درامدشومیده به داداش معتادش تاحالابالای ۲۰۰میلیون بلاعوض به داداشش داده و۱۴سال برادرمعلولشوهفته ای چندروزمیاوردتامن ازش نگهداری کنم و....

وای اصلا اتفاقا من خیلی زود رنج و عصبی ام.یچی بخام نشه جنگ را میندازم.همون موقع اس دادم بش جنگ شد بع ...

همین دیگه منظوزم این بود اون حرفا رو بهش بگی😂❤

سعی کن بیشتر حرفات رو با مهربونی و زبون خوش بگی و احترام همو نگه دارید همیشه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من ازاول باهاش مخالفت میکردم امااون همش چسرم عربده میکچشیدومی رفت وبه هیچ طریقی قانع نمیشه نره تازه ...

خب وقتی این رفتارها رو میدیدی چرا نرفتی خونه پدرت؟چرا نرفتی مهرتو اجرا بزاری وشکایت کنی؟چرا هیچ اقدامی نکردی؟

تو حقته ارامش داشته باشی

عزیزم من توکودکی پدرومادرموازدست دادم برادروخواهرهم ندارم

خدارحمتشون کنه😔😔

عزیزم سعی کن بری سرکار یا تو خونه کار کن و از خودت درامد داشته باش