2777
2789
عنوان

شوهر مغرور

497 بازدید | 25 پست

بچه ها سر ی موضوعی شوهرم با کل خواهر برادراش قهره بعد ماه رمضون عروسی ابجیشه حالا هر چی می‌خوان بیان آشتی کنان با شوهرم شوهرم جوابشون نامیده راضی نمیشه با اینکه اونا مقصرن ولی چیکار کنم شوهرم راضی بشه

هیچکار نکن 

ب خودشون مربوطه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر قطع رابطه کن خودش نمیخواد تو چرا اصرار داری؟!

آخه ابجیاش خیلی ناراحتم همش پیام میدن بعدشم خواهرش عروسیه پدر مادر ندارن رو دلش میمونه ک داداشش نرفته در ضمن با من خیلی خوبن

وقتی شوهرت باهاشون قهره حتما ی چی میدونه ک تو بیخبری پس دختر خوبی باش سرت تو کار خودت باشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

⚡️مجرب جهت آشتی کردن و برآورده شدن حاجت 

💢اگر کسی سوره مبارکه طه را بنویسد و همراه خود داشته باشد در پی هر حاجتی برود موفق میگردد و اگر برای صلح بین دو نفر باشد و قبل از رفتن به نزد شخص مورد نظر این سوره را بخواند مجرب است .

خانواده ای که توی این کرونا دارن مراسم میگیرن معلومه خیلی نفهمن. شوهرت کار درستی میکنه کات کرده

خب مگه چیه  حالا خوبه داداششه    مگه میخواد فامیلو دعوت کنه  یا خاله و عمه رو؟