2777
2789
عنوان

شوهر مغرور

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 25 پست
عزیزم خودشون میدونند شما بهتره دخالت نکنید بهش بگو دنیا ارزشش رونداره وبهتره آشتی کنید که مسئولیت ان ...

آره گیر نمی‌دن ولی دوست دارم آشتی کنان چون اونا همه از شوهرم بزرگترین واینقد اصرار میکنن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره گیر نمی‌دن ولی دوست دارم آشتی کنان چون اونا همه از شوهرم بزرگترین واینقد اصرار میکنن 

داداش من عقد خواهر کوچیکم نیومد به این دلیل که تو مهربرون برادرم اصرار داشت مهر روبالا بگیره و داشت بهم میخوردو خواهرم گفت نه مهریه ای که من میگم و بنویسید ولی زن داداشم اومد برای مراسم شماهم خودت برو حالا شوهرت دوست داشت بیاد بیاد دوست نداشت هم نیاد 

چه راهکاره غلطی! ادم باید پشت شریک زندگیش باشه نه که نیومد تنها پاشه بره ! اینکار شروع اختلاف میشه ب ...

نه به نظرم وقتی به صورت نابجا مرد یا زن داره کاری انجام میده لزومی نداره آدم پشت اشتباهات شوهرش بمونه بلاخره بچه ها دوست داشتند توعقد عمه شون باشندو برادرم هم واقعا جاش نبود که مهربرون خواهر سی وچهارسالش روبخاطر چند تا سکه بالا و پایین بخواد بهم بزنه