2777
2789
عنوان

تعویض پوشک

1192 بازدید | 49 پست

میگم من برای دخترم که یازده ماهشه هر سه ساعت تا سه ساعت ونیم برای ادرار پوشک عوض میکنم برای مدفوع هم بلافاصله عوض میکنم بنطرتون سه ساعت دیر نیست و اینکه همیشه کمی قرمز هست 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

برای ادرار فک نکنم نیاز به تعویض پوشک باشه 

باید کمی پودر و . کرم ... مخصوص کودکان بزنی که سرخ نشه 

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 

همیشه پماد ان ان بزن خوب میشه سه ساعت هم بستگی داره چقد خیس باشه اگه وشک خیلی پف کرده عوضش کن ولی حتما اون پماد رو از داروخونه بگیر من همش استفاده میکنم

💗قلبم شاید تپیدن یادش بره ولی دوست داشتن تورو یادش نمیره💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه ساعت اصلا خیس میشه پوشکش. خر بار بشورش از دستمال مرطوب استفاده کن پمادش رو عوض کن

یعنی منظورت اینه هر ساعت بشورمش ؟اخه ادرار بچه هر نیم ساعت هست حدودا 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

همیشه پماد ان ان بزن خوب میشه سه ساعت هم بستگی داره چقد خیس باشه اگه وشک خیلی پف کرده عوضش کن ولی حت ...

ان ان کورتونی نیست ؟

گلم فقط حواست باشه زیاد استفاده نکن فقط وقتی سوختگی زیاد بود چون تو نت خوندم کورتونی هست 

شبا ک خوابه بچتون اذیت یا بدخواب نمیشه؟

شبا اصلا نمیشورمش مگه باید اون دوازده ساعت که خوابن هم تعویض پوشک کرد ؟

شبا اصلا نمیشورمش مگه باید اون دوازده ساعت که خوابن هم تعویض پوشک کرد ؟

نمیدونم دیدم گفتین هر سه ساعت عوض میکنین گفتم شاید شبا هم عوض میکنین

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
نمیدونم دیدم گفتین هر سه ساعت عوض میکنین گفتم شاید شبا هم عوض میکنین

نه برای موقع بیداری گفتم 

اخه من امروز صب بیدارش کردم پوشکشو عوض کردم از همون موقع خوابیده هنوز بیدار نشده😐. گفتم بچه شما چطور اذیت نمیشه

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣