میگم من برای دخترم که یازده ماهشه هر سه ساعت تا سه ساعت ونیم برای ادرار پوشک عوض میکنم برای مدفوع هم بلافاصله عوض میکنم بنطرتون سه ساعت دیر نیست و اینکه همیشه کمی قرمز هست
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
نه عزیزم من شب ببندم ... صبح دیگه عوض میکنم پسر من فوق العاده بد خوابه ... دخترت میخوابه شب ...
عزیزم دختر منم شبا نمیخابه روزا میخابه اکثرا و هی وسطش بیدار میشه امروز هم که کلا خابش تیکه تیکه شده هی میخابه هی بیدار میشه الهی عزیزم انشالله زود خوب بشه من به دخترم پرتقال دادم تو پیپی اش چیز قرمز دیدم دیروز خیلی ترسیدم غذا خوب میخوره هر وعده چقدر میخوره ؟دختر من به زور میخوره
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
تیکر واسه ی موضوع دیگه است عزیزم سامی گروه زده اگه دوس داری بیا اونجا صحبت کنیم
تل ندارم توتل گروه دارید ؟
شبا قبل خواب میبندم تا فرداش عوض نمیکنم ولی صبحش ببینم خیلی پره تو خواب عوض میکنم گناه داره.. برای قرمز شدن پاهاش پماد کالاندولا بزن عالیه.. بعد روزی یکی دوبار ک پی پی میکنه با آب ولرم و صابون بشور خیلی خوبه بچه ن پخته میشه ن اذیت میشی خودت.. پوشکش هم روزا نگاه کن دیگه بستگی داره چقد جیش کنه شاید لازم باشه زودتر از 3 ساعت یا دیر عوض کنی
نه اما نمیدونم تعویض صحیحش کی هست واسه همین ۲ ساعت ی بارعوض میکنم اما مصرف رفته بالا حس میکنم داره س ...
گلم الان پوشک خیلی گرون شده. حواست ب مصرفت باشه دیگه.. خودت ببین اگه پر بشه و جیش کنه رنگ پوشک عوض میشه یا باد میکنه اصلا معلومه.. چه مارکی استفاده میکنی.. مولفیکس یه خط پشت پوشک ها داشت وقتی پر میشد اون خطرنگش عوض میشد