2777
2789
عنوان

تعویض پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 49 پست
سلام عزیزم خوبی نرگس جان بارداری ؟والا نمی‌دونم  دودل هستم باورت میشه الان چند باره میرم تو سام ...

تیکر واسه ی موضوع دیگه است عزیزم

سامی گروه زده اگه دوس داری بیا اونجا صحبت کنیم

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
عزیزم ببخشید خیلی سوال پرسیدم راستی موقع خواب که مثلا ده یازده ساعت خواب هستن هم پوشک تعویض نکنیم اش ...

نه عزیزم من شب ببندم ... صبح دیگه عوض میکنم 

پسر من فوق العاده بد خوابه ...

دخترت میخوابه شب ها ؟ 

تازه یبوستم داره 😐

چندین دفه بردمش دکتر ... 

فسقل بچه روانی کرد منو

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم من شب ببندم ... صبح دیگه عوض میکنم  پسر من فوق العاده بد خوابه ... دخترت میخوابه شب ...

عزیزم دختر منم شبا نمیخابه روزا میخابه اکثرا و هی وسطش بیدار میشه امروز هم که کلا خابش تیکه تیکه شده هی میخابه هی بیدار میشه الهی عزیزم انشالله زود خوب بشه من به دخترم پرتقال دادم تو پیپی اش چیز قرمز دیدم دیروز خیلی ترسیدم غذا خوب میخوره هر وعده چقدر میخوره ؟دختر من به زور میخوره 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

تیکر واسه ی موضوع دیگه است عزیزم سامی گروه زده اگه دوس داری بیا اونجا صحبت کنیم

تل ندارم توتل گروه دارید ؟

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

عزیزم ببخشید خیلی سوال پرسیدم راستی موقع خواب که مثلا ده یازده ساعت خواب هستن هم پوشک تعویض نکنیم اش ...

من بچم دختره ۲ ماهشه هردوساعت عوض میکنم دیرنیس؟

پماد هم زینک اکساید ایروکس میزنم

اخه من امروز صب بیدارش کردم پوشکشو عوض کردم از همون موقع خوابیده هنوز بیدار نشده😐. گفتم بچه شما چطو ...

واقعا خوابه تا الان؟ 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

شبا قبل خواب میبندم تا فرداش عوض نمیکنم ولی صبحش ببینم خیلی پره تو خواب عوض میکنم گناه داره.. برای قرمز شدن پاهاش پماد کالاندولا بزن عالیه.. بعد روزی یکی دوبار ک پی پی میکنه با آب ولرم و صابون بشور خیلی خوبه بچه ن پخته میشه ن اذیت میشی خودت.. پوشکش هم روزا نگاه کن دیگه بستگی داره چقد جیش کنه شاید لازم باشه زودتر از 3 ساعت یا دیر عوض کنی

من شبا تا صب عوض نمیکنم وقتی پی پی کرد میشورمش هر۴ساعت عوضش میکنم گاهی بیشترم میشه ولی همیشه کالاندولا میزنم

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.
عزیزم دوماهه ک اونقدری جیش نمیکنه.. ینی پوشکش پر میشه و باد میکنه؟؟ 

نه اما نمیدونم تعویض صحیحش کی هست واسه همین ۲ ساعت ی بارعوض میکنم اما مصرف رفته بالا حس میکنم داره سخت میشه

نه اما نمیدونم تعویض صحیحش کی هست واسه همین ۲ ساعت ی بارعوض میکنم اما مصرف رفته بالا حس میکنم داره س ...

گلم الان پوشک خیلی گرون شده. حواست ب مصرفت باشه دیگه.. خودت ببین اگه پر بشه و جیش کنه رنگ پوشک عوض میشه یا باد میکنه اصلا معلومه.. چه مارکی استفاده میکنی.. مولفیکس یه خط پشت پوشک ها داشت وقتی پر میشد اون خطرنگش عوض میشد

عزیزم دختر منم شبا نمیخابه روزا میخابه اکثرا و هی وسطش بیدار میشه امروز هم که کلا خابش تیکه تیکه شده ...

هندونه اینا ندادی ؟ 

شاید ب پرتقال حساسیت داره ... معمولا میگن زیر ی سال مرکبات ندید ...

عزیزم پسر من روز هم نمیخوابه ... 

تو روز خیلی محبت کنه 1 ساعت ... 1.5 بخوابه 😐😐😐

تازه ی خواب سبک ... نگم برات ... 

من زیاد نمیتونم بهش غذا بدم اخه یبوست داره 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇