2777
2789
عنوان

اگ یه فردی

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 37 پست
منظور از رفتار خوب منظور جالبی نیست ازین آدم دوری میکردم و به خدا توکل میکردم نه خلق خدا که جز پشیم ...

سلام گلم میشه این تاپیکمو گزارش بزنی

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞
گرگ محض رضای خدا بره نمیگیره اون حتما میخواد باهات رابطه بد داشته باشه از من به تو نصیحت هیچ وقت نزا ...

سلام ابجی،میشه این تاپیکمو گزارش بزنی🌹

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هنوز کار پیدا نکرده همچین شرطی گذاشته، ببین دیگه کارو جور کنه چکار میخاد بکنه 😐😑😐😑

سلام گلم میشه این تاپیکمو گزارش بزنی عزیزدلم

ای دختر خوب و ساده دل هیچ اداره دولتی کارمند نمیگیره مگر از طریق آزمون استخدامی تورو خدا با آبروی خ ...

سلام عزیزم میشه این تاپیکمو گزارش بزنی🌹🌹

برات گزارش میزنم امیدوارم که نرفته باشی و به حرف ما رسیده باشی که گربه برا رضای خدا موش نمیگیره

آره گلم کلا بلاکش کردم عزیزدلم🌹🌹شناختمش،یه دنیا ممنون گلم

برات گزارش میزنم امیدوارم که نرفته باشی و به حرف ما رسیده باشی که گربه برا رضای خدا موش نمیگیره

عزیزم واسه تاپیک خودمو زدم هم بزن برات حمد میخونم گلم