2777
2789
عنوان

اگ یه فردی

240 بازدید | 37 پست
ک تو همه اداره ها سرو کار داره و میتونه برات یکار اداری جور کنه،مردم باشه ها،فقط بگ باهام رفتارت خوب باشه شما چیکار میکنین
نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞

ميگم نخواستم

ك•ن لقت ديوثع حرومزاده

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظور از رفتار خوب منظور جالبی نیست ازین آدم دوری میکردم و به خدا توکل میکردم نه خلق خدا که جز پشیم ...

میگ میام درموردت تحقیق بعد میزارمت اداره،نمیدونم منظورشو

میگ میام درموردت تحقیق بعد میزارمت اداره،نمیدونم منظورشو

ای دختر خوب و ساده دل هیچ اداره دولتی کارمند نمیگیره مگر از طریق آزمون استخدامی

تورو خدا با آبروی خودت بازی نکن

بهش میگم آناناسسسس بخاطر کار خودمو در اختیار کسی نمیذارم 

من خودمو دراختیار کسی نمیزارم بیخود کرده،جورم کرد میگم احترامتونو دارم

ای دختر خوب و ساده دل هیچ اداره دولتی کارمند نمیگیره مگر از طریق آزمون استخدامی تورو خدا با آبروی خ ...

نه حواسم هس پاشو از گلیمش درازتر نکنه

گرگ محض رضای خدا بره نمیگیره اون حتما میخواد باهات رابطه بد داشته باشه از من به تو نصیحت هیچ وقت نزا ...

غلط کرده باید حدشم بدونه

نه حواسم هس پاشو از گلیمش درازتر نکنه

امیدوارم که حتما یه کار خوب گیرت بیاد

اما فقط جهت یا آوری و چون جای خواهرمی بهت میگم کارو خدا میده روزیو خدا میده همه چی دست خداست چشمت به بنده خدا نباشه 

موفق و شاد باشی گل جان

ميگم نخواستم ك•ن لقت ديوثع حرومزاده

ریلکس باش😅😅😄

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

به کسی باج نمیدم حتی در ازای پیدا کردن شغل خوب

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

ریلکس باش😅😅😄

سلااااام😍😍😍😍

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/