2777
2789
عنوان

اگ یه فردی

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 37 پست
سلااااام😍😍😍😍

سلام عزیزدلم خوبی خانوم🤗😍

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

سلام عزیزدلم خوبی خانوم🤗😍

خوبم فدات بشم🥰💋

شما چطورى عزيزم

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خوبم فدات بشم🥰💋 شما چطورى عزيزم

شکر همیشه خوبی باشی😘 منم خوبم قربونت

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

شکر همیشه خوبی باشی😘 منم خوبم قربونت

قورررررربانت شوم🐸

همچنين🌻

زنده باشى مهربون♥️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
قورررررربانت شوم🐸 همچنين🌻 زنده باشى مهربون♥️

💖💖🌹🌹💋

ميگم نخواستم ك•ن لقت ديوثع حرومزاده

الان پیامش دادم گفتم بهش ک متاسفم واسه این مملکت ک با وجود لیسانس باید از خودمم مایه بزارم کار نخاستم

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞
الان پیامش دادم گفتم بهش ک متاسفم واسه این مملکت ک با وجود لیسانس باید از خودمم مایه بزارم کار نخاست ...

خوب كردى

آشغالع بى همه چيز

تاپیک قبلمو بخون واقعا ازاین دنیا دیگ حالم بهم میخوره و میخام نباشم

خوندم

چى بگم🤕

خدا بهت ارامش بده🙏🏼🌻

تا حالا ک نداده شاید اونم مایه میخاد

بعيد نيست😐

2827
2791
2779
2792